Ilyen lesz Milla Jovovich Budapesten forgatott kínai akciófilmje

Bemutatták az első angol nyelvű előzetest a The Rookies című kínai filmhez.

Forrás: origo.hu2021. 03. 04. 12:03
null
Milla Jovovich Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bemutatták az első angol nyelvű előzetest a The Rookies című kínai filmhez, ami Kínában már 2019-ben mozikba került, de a nemzetközi premierje csak április 16-án lesz VOD-on és egyes nyitva tartó mozikban.

Milla Jovovich
Fotó: Flickr

A film részben Budapesten forgott, a magyar főváros ráadásul ezúttal „saját magát játssza”, azaz a történetben is Budapestként szerepel. A történet szerint Zhou Feng extrémsport-rajongó balszerencséjére belekeveredik egy komoly nemzetközi bűnügybe, így aztán Budapestre kell utaznia egy Bruce nevű titkosügynök (Jovovich) oldalán, ahol egy szedett-vedett csapat élén veszi fel a harcot a terrorral.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Daniel Radcliffe egy bizarr szuvenírrel távozott a forgatásról

A Harry Potter-könyvek és filmek egyaránt hatalmas sikernek örvendenek mind a mai napig. Generációk sokasága őrizgeti emlékeiben a varázsvilág minden olvasással vagy mozizással töltött percét.

Radcliffe azonban ennél kézzelfoghatóbb dolgot szeretett volna, ezért a második rész forgatásán lenyúlt egy igen bizarr ereklyét a kelléktárból, amit azóta is egy padláson rejteget – írja a Digitalspy. A Harry Pottert alakító színész, egy rádió műsorban vallotta be, mi a legfurcsább tárgy, amit zsebre tett az évek alatt.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.