időjárás 21°C Emőd 2022. augusztus 9.
logo

Jennifer Aniston haját megrágcsálta egy műsorvezető

Forrás: ORIGO.HU
2021.03.05. 17:45
Jennifer Aniston haját megrágcsálta egy műsorvezető

Érik az újabb hollywoodi botrány, több néző mellett ugyanis már egy régi interjúalanya, Paris Hilton is támadni kezdte az ismert showmant, David Lettermant – olvasható az Origo cikkében.

A Hulun látható új dokumentumfilm, a Framing Britney Spears elvileg Britney Spearsről szólt, de az énekesnő összeomlásával, bukásával kapcsolatban több fontos tényezőre, többek között a média szerepére is rávilágított – így került a képbe David Letterman is, aki sokak szerint megalázó interjút készített az énekesnővel annak idején.

A közösségi oldalakon azóta többen támadták Lettermant, például a Jennifer Anistonnal készült, 1998-as interjúját is bírálták, miután a show-jában a színésznő haját is megrágcsálta.

„Bocsáss meg, ha udvariatlan, de muszáj kipróbálnom” – mondta, majd a szájába vette Aniston hajtincsét, ami akkoriban azért tűnt inkább vicces showelemnek, mert a Jóbarátok-ból sok nő Rachel frizuráját másolta.

Anniston és Letterman az ominózus akció közben
Fotó: YouTube

Letterman ellen azonban nem ez volt mostanában az egyetlen támadás, a BuzzFeed például komplett listát állított össze azokról az alkalmakról, amikor a showman minimum illetlen volt, kellemetlen helyzetbe hozta a női vendégeit – azóta pedig Paris Hilton is kikelt a műsorvezető ellen,

szerinte „kegyetlen, nagyon gonosz” módon bánt vele egy 2007-es interjúban.

Letterman egyébként összesen 33 évig vezetett késő esti talkshow-t az NBC-n, majd a CBS-en, 2018-ban pedig a Netflixen kezdett hasonló műsorba.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Jennifer Aniston szívszorító vallomása a válásáról

Immár tizenhat éve, hogy az álompár – Jennifer Aniston és Brad Pitt – útjai különváltak, azonban sokan a mai napig úgy gondolják, válásuk mögött Angelina Jolie felbukkanása áll. A színésznő azonban nem pont így látja a dolgokat – szúrta ki a Metropol.

A rajongók válásuk híre hallatán arra tippeltek, hogy Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett bele a szexi Angelina Jolie-ba, majd miután hetekkel később Pitt és Jolie mint boldog család tűnt fel egy strandon a színésznő fogadott fiával, Maddox-szal, nem volt kérdés számukra, mi áll a világhírű színészházaspár válásának hátterében – írja a szoljon.hu.

Bár Brad érzelmei Angelina iránt valószínűleg közrejátszhattak válásukban, Jennifer szerint kettőjük kapcsolati problémái már az előtt kezdtek megmutatkozni, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie találkoztak volna.

„A kapcsolatok bonyolultak. Ha együtt élsz valakivel, párhuzamosan fejlődtök mind a ketten. Azonban ha más irányba mozdultok, akkor ez a fejlődési folyamat megszakad. Ekkor jelentkeznek a problémák”

– magyarázta a színésznő.

Az egykori álompár barátai szerint igen nagy nyomást jelentett számukra, hogy azt várták tőlük, álompárként működjenek, miközben zárt ajtók között hétköznapi házaspárként éltek, akiknek voltak felíveléseik és mélyrepüléseik is.

Tovább

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.