John Travolta lánya magyar vonatkozású főszerepet vállalt el

A Grease sztárjának és Kelly Prestonnak a gyermeke nem most először kóstol bele a színészetbe.

Forrás: hirado.hu2021. 03. 09. 9:40
Walt Disney Pictures Presents "Old Dogs" World Premiere
HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 09: Kelly Preston, Ella Bleu Travolta and John Travolta at the World Premiere of Walt Disney Pictures "Old Dogs" on November 09, 2009 at the El Capitan Theatre in Hollywood, California. (Photo by Eric Charbonneau/Le Studio/Wireimage) Fotó: Eric Charbonneau Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Grease sztárjának és néhai feleségének, Kelly Prestonnak a gyermeke nem most először kóstol bele a színészetbe. Ella szülei oldalán játszott már a Vén csontokban, a Gottiban és a Mérgező rózsában is, de most először vállalt el önálló szerepet, méghozzá egy újragondolt Alíz csodaországban filmben, ami a Get Lost címet kapta.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Ella Travolta (@ella.travolta) által megosztott bejegyzés

A történet szerint Alíz, akit Ella alakít majd, egy hátizsákkal útnak indul Európába, hogy beteljesítse édesanyja utolsó kívánságát. Utazása egészen csodaországig, vagyis Budapestig sodorja majd, ahol észbontó kalandok mellett megtalálja azt, amire szíve mélyén mindig is vágyott.

A forgatásokat idén nyáron kezdik majd el Budapesten, amint a járványhelyzet lehetővé teszi – írja a Deadline.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Liam Neesont nézőcsalogatónak használják

„Hihetetlen jó érzés lesz újra embereket látni a jegypénztáraknál” – kezdte mondandóját a hatvannyolc éves észak-ír színész Liam Neeson. A színész a New Yorkban ismét megnyitó mozik egyikében személyesen köszönti majd péntek este a vendégeket filmje, a The Marksman premierjén – írja a hirado.hu.

Az Amerikában karriert csináló, és egészen megdöbbentő módon idősebb korára akcióhőssé váló világsztár a Hollywood Reporternek nyilatkozva gyermekéveit is felidézte: „Amikor kölyök voltam, már akkor megéreztem, hogy a mozi egy szent hely. Ez a véleményem a mai napig nem változott.”

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.