Készül a streamingszolgáltató és Harry hercegék közös sorozata

Az Invictus Gamesről forgatja első közös sorozatát a Netflix és Harry hercegék produkciós cége.

Forrás: MTI2021. 04. 07. 8:37
null
Készül a Netflix és Harry hercegék produkciós cégnek első közös sorozata Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvényről, az Invictus Gamesről forgatja első közös sorozatát a Netflix és Harry herceg, valamint amerikai felesége, Meghan produkciós cége, az Archewell Productions – jelentette be kedden a streamingszolgáltató.

A Heart of Invictus című sorozat egy csoport egykori katonát és katonanőt követ az Invictus Games hágai versenyére. A hollandiai versenyt tavaly rendezték volna meg, de 2022-re halasztották a koronavírus-világjárvány miatt.

A sorozatot Orlando von Einsiedel rendezi, producere Joanna Natasegara lesz, aki The White Helmets című dokumentumfilmjéért Oscar-díjat kapott.

Készül a streamingszolgáltató és Harry hercegék produkciós cégnek első közös sorozata
Fotó: Flickr

A sportrendezvényt 2014-ban Harry herceg hívta életre, hogy a sporton keresztül segítse maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák rehabilitációját.

A sorozat ablakot nyit ezeknek a versenyzőknek a felemelő történetére a jövő évi hollandiai versenyhez vezető úton – írta közleményében Harry herceg.

Az Egyesült Államokba költözött hercegi pár produkciós cége szeptemberben kötött többéves szerződést a Netflix-szel különböző típusú műsorok, dokumentumfilmek, -sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok – készítésére.

Meghan Markle nemkívánatos személlyé vált Angliában

Hatalmas botrányt kavart Meghan Markle és Harry herceg Oprahnak adott interjúja. Az egykori színésznő a tényekről is megfeledkezve sorolta, mennyire rossz élete volt a királyi családnál.

Úgy tűnik azonban, hogy gyorsan meg tudna bocsátani mindenért, amit állítólag ellene elkövettek, ugyanis egy barátnője elárulta: Meghan már békülne a királyi családdal.

Gayle King állítja, Meghan szeretné, ha Harry és ő ismét a királyi család része lehetne, mert nem győzi hangsúlyozni, mennyire fontos számára a család.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.