Mihalik Enikő elárulta, mik a tervei a jövőben

A híresség beszélt arról, hogy modellkedik-e még gyermeke születése után.

Forrás: MW2021. 04. 05. 16:24
Mihalik Enikõ
Cap d'Antibes, 2015. május 24. Mihalik Enikõ magyar topmodell a Mozi az AIDS Ellen címmel megrendezett jótékonysági gálaesten Cap d'Antibes-ben 2015. május 21-én. (MTI/EPA/Ian Langsdon) Fotó: Ian Langsdon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihalik Enikővel beszélgetett a TV2 Propaganda című műsorában Till Attila – olvasható a beol.hu cikkében. A szupermodell nemrég jelentette be, hogy kisbabát vár és férjhez ment. Adódik a kérdés – amit Tilla fel is tett neki – mik a tervei, mi lesz most a modellkedéssel?

Enikő a tervei tekintetében elmondta:

Nem tudhatom, hogy mit hoz számomra az anyaság, milyenek lesznek az első hónapok, akár az első évek. Meglátom, hogy milyen érzés lesz bennem. Az is lehet, hogy hat hónap múlva jobb formában leszek, mint a Victoria’s Secret előtt, és azt fogom mondani az ügynökségemnek, hogy na, jöhet a munka, készen vagyok. De az is lehet, hogy egy év múlva is azt fogom mondani, hogy engem ez már annyira nem érdekel. Nem látok én se bele a jövőbe, nyitott vagyok mindenre – mesélte Enikő, aki azt is elárulta, hogyan jött össze férjével, Korányi Dáviddal.

Nézze meg a beszélgetésről készült videót IDE kattintva!

Korábbi cikkünkben beszámoltunk a nagy hírről, miszerint a modell fotón mutatta meg a már gömbölyödő pocakját – Mihalik Enikő titokban megházasodott és nyárra várják az első gyermeküket a férjével.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.