Egy percre nem figyeltünk, máris elkaszáltak nyolc tévésorozatot

Ahogy a tavalyi, az idei sem könnyű év a sorozatiparban, a koronavírus megnehezíti és megdrágítja a gyártást, sok széria pedig azért áll le, mert botrányok kísérik a munkát. A TV Guide gyűjtése szerint az utóbbi napokban nyolc sorozatot állítottak le a megrendelő tévétársaságok. Akad köztük régebbi, akad újonc is, alább a lista – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 24. 14:24
null
Michael Sheen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Call Your Mother – A komédiában a Golden Globe- és Emmy-díjas Kyra Sedgwick volt a főszereplő, aki gyerekei életét próbálta igazgatni. Ezek szerint nem elég mókásan tette, mert egy évad után nem lesz folytatás, a tévésorozat fináléja május 19-én volt.

For Life – A második évad februárban ért véget, és most kiderült, nem is lesz folytatás, főképp a gyenge nézettség miatt. A sorozat főszereplője Nicholas Pinnock volt, aki egy jogtalanul elítélt fogvatartottat alakított, aki ügyvédnek tanul.

Mixed-Ish – Két évad, 36 rész jutott ennek a sorozatnak, amelynek kreátorai Kenya Barris, Peter Saji és Tracee Ellis Ross voltak. A sorozat a 80-as évekbe repítette vissza a nézőt, egy külvárosban élő hippicsalád volt a középpontban.

Rebel – Az ABC váratlanul elkaszálta ezt a sorozatot, hiába volt benne showrunner Krista Vernoff (Grace klinika) és főszereplőként Katey Sagal (Egy rém rendes család, Kemény motorosok). Utóbbi alakította Annie „Rebel” Bellow-t, egy belevaló ügyvédnőt, de a nézettségi mutatók nem voltak elég meggyőzőek.

The Unicorn – Walton Goggins volt a főszereplő, egy özvegyet alakított, akinek családja, barátai segítenek, hogy új életet kezdjen. A kritikusok szerették, azonban a tévézők nem annyira, így a második évad zárórésze egyben sorozatfinálé is volt.

Prodigal Son – Tom Payne egy nyomozót alakított benne, akinek múlltjában akadtak furcsaságok, például egy sorozatgyilkos apa (Michael Sheen). A sötét dráma fordulatai nem győzték meg a FOX csatornát, a lelkes, lojális tábor nem volt elég nagy, így nem lesz harmadik évad.

American Housewife – Öt évad után jött a kasza, Carly Hughes színésznő távozása is siettette a folyamatokat, mérgező munkahelyi körülményekről, stábon belüli rasszizmusról beszélt.

All Rise – A CBS két évad után kaszálta a jogi drámai sorozatot, itt is problémák voltak a produkció körül. A showrunner Greg Spottiswood került a lapokba különféle vádak miatt. Őt még márciusban rúgta ki a gyártó Warner Bros. mert állítólag megengedhetetlen stílusban beszélt a kollégákkal.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.