időjárás 5°C Virgil 2022. november 27.
logo

Fásy Ádámnak rengeteg erőt ad Orbán Viktor levele

Forrás: ORIGO.HU
2021.05.30. 10:40
Fásy Ádámnak rengeteg erőt ad Orbán Viktor levele

Életmentő szívműtétje után lábadozik Fásy Ádám, aki az Origónak azt mondta, hogy reggelente még nincs jól, gyógyszereket kell szednie.

Több mint tíz évig nem szedtem semmit, kicsit megviseli a szervezetem. Ez most a legnagyobb problémám, de ezzel együtt kell élnem, életem végéig kell szednem. Ha nem venném be a gyógyszereket, vérrögösödés léphetne fel. További gondom, hogy keveset alszom, gyakran felébredek, de próbálok erre nem szedni semmiféle altatót. Hátha a szervezetem átáll, és tudok majd hosszabban pihenni – mesélte.

Orbán Viktor a napokban levelet küldött Fásy Ádámnak, amelyben kifejezte jókívánságait, és mielőbbi felépülést kívánt neki.

A miniszterelnök úr egy igazi, nagyformátumú államférfi, ezernyi országos és nemzetközi munkája mellett odafigyelt rám, ez számomra nagy meglepetés. Még úgy is, hogy találkoztunk korábban, hiszen én harminc éve vagyok a pályán. Nagyon tisztelem és becsülöm, a levele egyfajta gyógyír a szervezetemnek – mondta.

Fásy Ádám
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nyáron már színpadon lesz, nagykoncerteket ad, fesztiválokon lesz látható, tervei szerint július közepétől menne turnéra.

Az erőnlétem nem annyira rossz, nem kell fizikoterápiára járnom, naponta 20-30 percet rajta vagyok az ellipszis tréneren. Ami a szívemmel történt, az a genetikai ok miatt lehetett, mert én mindig nagyon vigyáztam magamra. Mindent megtettem az egészségemért, figyeltem az étkezésemre, a mozgásra. Nem iszom alkoholt, sok gyümölcsöt eszem – tette hozzá.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép forrása: MTI/Balogh Zoltán

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.