időjárás 17°C Janka , Zsanett 2023. május 30.
logo

Pataky Attila terve: akár reggelig is eltarthat az idei első koncertje!

Forrás: RIPOST.HU
2021.05.27. 16:47
Pataky Attila terve: akár reggelig is eltarthat az idei első koncertje!

Pataky Attila tudja, mi a rock and roll! Az énekes hihetetlenül várja már, hogy annyi idő után újra színpadra állhasson, ráadásul nem is akármire készül!

Aki valaha járt már Edda-koncerten, jól tudja, hogy Pataky Attila és zenésztársai bizony értik a dörgést.

Az énekest roppantul megviselte, hogy a koronavírus miatt hónapokig nem állhatott színpadon, közel egy hét múlva azonban végre megtörik a monotonitás, és Attila ismét a hivatásának élhet! – olvasható a Ripost cikkében.

Az első, amolyan visszatérő koncertjét pedig mindennél különlegesebbre tervezi: állítja, addig fognak játszani, amíg a közönség szeretné!

Pataky Attila óriási bulival készül
Fotó: Máté Krisztián/Ripost

„Jövő szombaton, Sóskúton játszom egy új szórakozóhelyen. Tulajdonképpen nem nekem kell felkészülnöm, hanem szegény szervezőnek, mert az összes ismerősöm azt mondta, hogy ezen az első bulin ott kell lenni! Én pedig csak annyit mondtam a szervezőnek, hogy 'Kösd föl, öcsém, mert azt én mondom meg, hogy mikor lesz vége!' Az egész biztos, hogy addig fogok játszani, míg tapsol a közönség!” – állt elő a Mokkában a formabontó tervével Pataky Attila.

A Mokka videóját itt tekintheti meg.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.