Pataky Attila terve: akár reggelig is eltarthat az idei első koncertje!

Pataky Attila tudja, mi a rock and roll! Az énekes hihetetlenül várja már, hogy annyi idő után újra színpadra állhasson, ráadásul nem is akármire készül!

Forrás: RIPOST.HU2021. 05. 27. 16:47
null
Pataki Attila Fotó: Máté Krisztián/Ripost
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aki valaha járt már Edda-koncerten, jól tudja, hogy Pataky Attila és zenésztársai bizony értik a dörgést.

Az énekest roppantul megviselte, hogy a koronavírus miatt hónapokig nem állhatott színpadon, közel egy hét múlva azonban végre megtörik a monotonitás, és Attila ismét a hivatásának élhet! – olvasható a Ripost cikkében.

Az első, amolyan visszatérő koncertjét pedig mindennél különlegesebbre tervezi: állítja, addig fognak játszani, amíg a közönség szeretné!

Pataky Attila óriási bulival készül
Fotó: Máté Krisztián/Ripost

„Jövő szombaton, Sóskúton játszom egy új szórakozóhelyen. Tulajdonképpen nem nekem kell felkészülnöm, hanem szegény szervezőnek, mert az összes ismerősöm azt mondta, hogy ezen az első bulin ott kell lenni! Én pedig csak annyit mondtam a szervezőnek, hogy 'Kösd föl, öcsém, mert azt én mondom meg, hogy mikor lesz vége!' Az egész biztos, hogy addig fogok játszani, míg tapsol a közönség!” – állt elő a Mokkában a formabontó tervével Pataky Attila.

A Mokka videóját itt tekintheti meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.