időjárás 13°C Hugó 2023. április 1.
logo

A Beatlesről készített dokumentumfilmet A gyűrűk ura rendezője

Forrás: MTI
2021.06.18. 12:48
A Beatlesről készített dokumentumfilmet A gyűrűk ura rendezője

A Beatlesről készített dokumentumfilmet Peter Jackson, A gyűrűk ura rendezője. A The Beatles: Get Back című film november végén jelenik meg a Disney-nél – közölte a streamingszolgáltató.

A tervek szerint az alkotást nem mozifilm formájában, hanem három, egyenként kétórás részben mutatják be. Korábban Jackson augusztusi mozipremierről beszélt.

„Több mint hat órán át olyan intim közelségből ismerjük meg a Beatlest, ahogyan az korábban elképzelhetetlen volt” – mondta az Oscar-díjas rendező.

A dokumentumfilmet november végén láthatjuk majd

Jackson három éven át válogatott eddig meg nem jelent, 1969-es anyagokat, melyeket akkoriban a Let it Be című Beatles-játékfilm és az azonos című album számára forgattak.

A projekt több mint 50 órányi exkluzív anyagra épül. A producerek közlése szerint a film elkészültét Paul McCartney, Ringo Starr, valamint John Lennon özvegye, Yoko Ono Lennon és George Harrison özvegye, Olivia Harrison is támogatja.

Russell Crowe filmstúdiót építene Ausztráliában

Russell Crowe egy Ausztrália keleti partjára tervezett filmstúdió terveit jelentette be szerdán.

Az Oscar-díjas színész szerint a stúdió a Brisbane-től délre fekvő Coffs Harbourben épülne meg.

„Évek óta gondolkodom rajta, hogy miként tudnám összekapcsolni a helyet, ahol élek és a munkámat” – idézte a színészt az Australian Broadcasting Corporation (ABC) csatorna.

A projekttel kapcsolatos közlemény szerint a Pacific Bay Resort Studios and Village „nagy volumenű nemzetközi filmekkel és helyi produkciókkal fog foglalkozni”.

Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.