Így tölti jól megérdemelt pihenését a Dárdai család a Balatonnál

Naplemente, bor, szivar, hajókázás és horgászás – amennyi csak belefér! Feleségével, fiaival és barátaikkal pihen a Balatonnál Dárdai Pál, a berlini Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 06. 12. 13:14
null
Fotó: Privat Forrás: Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy évek óta mindig, és családja – no és a hozzájuk hivatalos barátaik – idén is a siófoki vízparti nyaralójukban pihenik ki a fáradalmaikat. A Hertha régi-új magyar edzőjére most különösen ráférhetett a lazítás, hiszen óriási stresszel járó feladatot vett a nyakába, amikor télen újra elvállalta a kiesőjelölt csapat benntartását a német Bundesliga élvonalában. A célt egy zaklatott tavaszi szezon végén sikerült is elérnie – így hát jól megérdemelt a háromhetes nyaralása a Balatonnál.

Dárdai a feleségével, Mónika asszonnyal és fiaikkal, Palkóval, Mártonnal és Bencével ruccant „haza otthonról”, azaz Magyarországra Berlinből. A focit persze így sem tudta törölni a mindennapjaiból (a helyszínen nézte meg az U21-es Eb német–holland elődöntőjét Székesfehérváron, ahol a legidősebb fia játszik a Mol Fehérvárban), a legkisebbel pedig pályára léptek a Tolna megyei Zombán rendezett gálameccsen. A Hertha ügyes-bajos dolgaival ellenben békén hagyják, hadd pihenje ki magát a következő év kihívásai előtt.

„Őszintén szólva alig vagyunk kapcsolatban, mindannyian békén hagynak. Úgyis rövidesen újra Berlinben leszek, akkor kezdődhet minden” – idézte a berlini BZ a Balatonon pihenő Dárdai Pált, aki így kedvére töltheti az idejét a feleségével, a fiaival és a barátaival, sétálva a naplementében, nagyokat horgászva és hajókázva, vagy akár egy pohár finom bor és egy szivar kíséretében ejtőzve.

– Számomra nincs ennél szebb. Itt egyszerűen minden tökéletes, teljesen ki tudok kapcsolódni. Ha szép az idő, gyakran hajókázunk – mondta boldogan Dárdai.

Amint a Hertha csapatába idén berobbant, 19 éves létére rögtön a legjobb játékosnak megszavazott Dárdai Marci képéről is kiderül: a fiúk pecázni is szeretnek – és tudnak.

Öccse, Bence első balinja is horogra akadt – ezt a korábbi válogatott támadóval, Egressy Gáborral ünnepelték meg.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.