Kökény Attilát megviseli a visszatérés, az újbóli koncertezés

Kökény Attila nagyon örül annak, hogy végre visszatérhetett a színpadra, egy dologtól azonban elszokott a járvány alatt – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 07. 14:44
Miklsa Erika; Kkny Attila
Pécs, 2011. október 19. Miklósa Erika világhírû operaénekes énekel Másképp címû lemezbemutató koncertjén Kökény Attilával Pécsett, a Kodály Központban. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc Fotó: Kálmándy Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok zenészhez hasonlóan Kökény Attila is egyből belevágott a koncertezésbe a lazítások után, a ritmust azonban még nem tudta felvenni.

„Azzal nem volt gond, hogy a színpadon önmagam legyek, egy perc alatt belerázódtam, ez olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Ami viszont nehéz, az az éjszakázás. Teljesen hozzászoktam, hogy kilenc óra körül már ágyban vagyok és alszom, most viszont hajnal három körül esek haza. A fiam vezette az autót, amivel mentünk le, visszafelé meg már tátott szájjal aludtam a kocsiban, annyira kifáradtam” – magyarázta a Blikknek.

Miklósa Erika világhírû operaénekes énekel Másképp címû lemezbemutató koncertjén Kökény Attilával Pécsett.
Fotó: MTI/Kálmándy Ferenc

„Nagyon jó volt találkozni a közönséggel. Fotózkodtunk, autogramot adtam, és láttam az embereken, hogy mennyire élvezik a bulit. Talán szépen lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba, és szerintem egy hét múlva már nekem sem okoz gondot az éjszakai műszak” – tette hozzá.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/Kálmándy Ferenc

Meglepetéssel kezdi a Kaukázus zenekar a koncertszezont

„Arra gondoltunk, hogy a szezonnyitó koncert lévén, az újrakezdést szimbolizálva, és az elmúlt időszak – remélhetőleg – lezárásaként, szeretnénk köszönetet mondani. Szeretnénk kifejezni hálánkat az egészségügyben és az oktatásban dolgozóknak, valamint a rendvédelmi szerveknek: a rendőrségnek, a tűzoltóságnak és katonaságnak is, ezért szeretnénk őket vendégül látni, vagyis díjmentesen fogadjuk őket a koncerten” – mondta a Ripostnak Kardos-Horvát János, a Kaukázus zenekar frontembere.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.