Russell Crowe filmstúdiót építene Ausztráliában

Az Oscar-díjas színész szerint a stúdió a Brisbane-től délre fekvő Coffs Harbourben épülne meg.

Forrás: MTI2021. 06. 17. 12:21
null
Russell Crowe egy Ausztrália keleti partjára tervezett filmstúdió terveit jelentette be Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Russell Crowe egy Ausztrália keleti partjára tervezett filmstúdió terveit jelentette be szerdán.

Az Oscar-díjas színész szerint a stúdió a Brisbane-től délre fekvő Coffs Harbourben épülne meg.

„Évek óta gondolkodom rajta, hogy miként tudnám összekapcsolni a helyet, ahol élek és a munkámat” – idézte a színészt az Australian Broadcasting Corporation (ABC) csatorna.

A projekttel kapcsolatos közlemény szerint a Pacific Bay Resort Studios and Village „nagy volumenű nemzetközi filmekkel és helyi produkciókkal fog foglalkozni”.

Ausztrália népszerű forgatási helyszínné vált a koronavírus-járvány alatt a fertőzöttek viszonylag alacsony száma miatt. A helyi kormány továbbá több millió dolláros támogatásokkal csalogatta a napsütötte ausztrál partokra a produkciókat.

Russell Crowe egy Ausztrália keleti partjára tervezett filmstúdió terveit jelentette be
Fotó: Flickr

A Marvel Studios Thor: Love and Thunder, valamint az MGM stúdió Thirteen Lives és a Liam Neeson főszereplésével készült Blacklight is a szóban forgó kedvezmények kiélvezői közé tartoznak.

Julia Roberts és George Clooney Ausztrália északi részén forgatja idén a Ticket to Paradise című vígjátékot, valamint a Mad Max: A harag útja című mozi előzményfilmjét, a Furiosát is Sydney mellett forgatják 2022-ben.

A tervek ugyan még jóváhagyásra várnak, de Crowe stúdióprojektje a helyi kormányilletékesek támogatását élvezi.

Megdöbbentő titkot árult el a Dianát alakító Elizabeth Debicki

A korona című sorozat ötödik évadában Dianát a harmincéves, 191 centiméter magas lengyel–ír származású ausztrál színésznő, Elizabeth De­bicki, Károlyt pedig az ír származású, 51 éves Dominic West formálja meg. A Netflix-sorozat következő évada a brit királyi család 1990 és 1997 közötti történéseit dolgozza fel.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.