A mai napig összejárnak a Família Kft. sztárjai

Csonka András elmondta, megmaradtak egy családnak.

Forrás: borsonline.hu2021. 07. 13. 19:47
Eszterglyos Ceclia Magdolna
Budapest, 2019. augusztus 28. Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznõ, érdemes és kiváló mûvész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek Dörner György színmûvész, szinkronszínész, az Új Színház igazgatója, érdemes és kiváló mûvész munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte hihetetlen, de immár harminc éve indult a Família Kft. Az egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozat nyolc éven át volt műsoron: 1999-es megszűnéséig összesen 385 rész készült belőle – olvasható a Borsonline.hu cikkében.

Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A hosszú idő és a közös munka igazi családdá kovácsolta össze a sorozatban szereplő színészeket, akik rendszeresen találkoznak egymással. A rengeteg munka mellett mindig igyekeznek évente háromszor-négyszer összejönni és megbeszélni, kivel mi történt, amióta nem látták egymást. A világjárvány miatt kényszerűen hosszú szünetet tartottak, de az elmúlt hétvégén újra összejöttek.

A mostani találkozón Esztergályos Cecília, Dzsupin Ibolya, Sír Katalin, Csonka András, a Spáh fivérek (Dávid és Károly) és sokan a stábból is jelen voltak.

A Família Kft. legendás nagypapáját alakító 94 éves Baranyi Laci bácsi otthonában erősödik a koronavírus-megbetegedés után.

Ezek az összejövetelek jó hangulatban és családias légkörben zajlanak, ilyenkor azok a szereplők is szóba kerülnek, akik már sajnos nincsenek közöttük, például Bod Teréz, Lorán Lenke, Ádám Tamás, Kalmár András és Nagy Zoltán.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Nincs vége

Csonka András úgy érzi, hogy a történetük csak a képernyőn ért véget, lelkileg tovább viszik a kis családjukat.

„Negyedévente, félévente megpróbálunk találkozni a többiekkel, bár mindenkinek rengeteg a dolga, igyekszünk minél többen eljutni ezekre az eseményekre. Igaz,

a sorozatnak már huszonkét éve vége van, mi azóta is megmaradtunk egy családnak”

– mesélte lelkesen lapunknak Csonka András. A színész azt is elmesélte, hogy szívesen csatlakozna régi kollégáihoz egy különkiadás forgatására.

„Sajnos már nincsen meg se a díszlet, se a stúdió, ahol forgattunk, de biztos vagyok benne, hogy élveznénk minden percét” – fűzte hozzá.

Egymás társasága

Esztergályos Cecília nagyon örült annak, hogy újra láthatta a sorozat tagjait.

„Nagyon élvezzük ezeket találkozókat, mindig megbeszéljük, ki mivel foglalatoskodik éppen, ki hogyan élte meg ezt a pandémiát. Szerencsére mindenki aktív ebben az időszakban is. Van, aki sokat próbál, az ikrek folyamatosan forgatnak, szerencsére senkinek nincs oka panaszkodni”

– mondta a Bors érdeklődésére Esztergályos Cecília.

Jókat nevettek

Ha érdekli, hogy Dzsupin Ibolya hogyan emlékezett vissza a találkozóra, olvassa el a teljes cikket a Borsonline oldalán!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.