Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül

A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány.

Forrás: Ripost.hu2021. 07. 19. 11:34
Csepregi va
Budapest, 2015. június 26. Csepregi Éva és a Neoton Família popzenei együttes koncertje a Szent László Napok rendezvényén Kõbányán, a Szent László téren. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszatért a régi kerékvágásba Csepregi Éva élete! Az örökifjú énekesnő zenekarával folyamatosan járja az országot, rengeteg koncertjük le van kötve a nyárra, ráadásul készül a legújabb lemezük is – olvasható a Ripost.hu cikkében.

Bár rengeteg a tennivaló, azért az énekesnő igyekszik a pihenésre is fordítani egy kis időt: a Balatonhoz biztosan ellátogat nyáron.

Az elsődleges célpont idén a Balaton lesz, Zamárdiban van egy lakásom, oda pár napra mindenképpen szeretnék lemenni. De bevallom őszintén, azért szeretném látni a tengert is. Most, hogy az oltásoknak köszönhetően könnyebben lehet utazni, azért az embereknek megjött hozzá a kedve, bár a szakemberek a belföldi utazást javasolják inkább. Meglátjuk, hogyan alakul

- mesélte a sztár.

Csepregi Éva és a Neoton Família popzenei együttes egy korábbi koncertjén. Fotó: MTVA/Róka László

Ha az ideje úgy engedi a sztárnak, tényleg láthatja a tengert idén, amire tavaly nem volt lehetősége, hiszen a világszerte egyre gyorsabban haladó oltási programnak köszönhetően a jelentősen csökkent a koronavírusos megbetegedések száma.

Remélem, hogy most már kitart ez a szabad élet, nem jön újabb hullám és folytathatjuk ősszel a koncerteket. Én úgy gondolom, hogy a védőoltásoknak köszönhetően most már ez a reális. Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége is inkább oltakozik, legalábbis nálunk a koncerteken nincs különbség, szerencsére ugyanolyan sokan vannak, mint a pandémia előtt

– mondta a Metropolnak.

Azért most munkából is akad bőven, aminek nagyon örülünk. Beindultak a koncertek, járjuk az országot és az utolsó simításokat végezzük az új lemezünkön

- kezdte meg Csepregi Éva, aki a lapnak azt is elárulta, a szívéhez legközelebb álló férfitól is kapott egy visszautasítatlan felkérést.

Szóval nem panaszkodunk. Szeptemberben meg életem legfontosabb fellépésére készülök; a fiam, Dávid és a felesége, Dóri lakodalmán fogok énekelni nekik.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy a nyugati világsztárok ritkán léptek fel Magyarországon a Kádár-rendszerben, de hogy a fiatalok felesleges energiáit jó irányba tereljék, néha megnyitották a kulturális szelepeket. Ötven éve lépett fel a The Tremeloes előtt a Neoton és a Gemini a Kisstadionban.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.