időjárás 19°C Tünde 2023. június 1.
logo

Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül

Forrás: Ripost.hu
2021.07.19. 11:34
Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül

A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány.

Visszatért a régi kerékvágásba Csepregi Éva élete! Az örökifjú énekesnő zenekarával folyamatosan járja az országot, rengeteg koncertjük le van kötve a nyárra, ráadásul készül a legújabb lemezük is – olvasható a Ripost.hu cikkében.

Bár rengeteg a tennivaló, azért az énekesnő igyekszik a pihenésre is fordítani egy kis időt: a Balatonhoz biztosan ellátogat nyáron.

Az elsődleges célpont idén a Balaton lesz, Zamárdiban van egy lakásom, oda pár napra mindenképpen szeretnék lemenni. De bevallom őszintén, azért szeretném látni a tengert is. Most, hogy az oltásoknak köszönhetően könnyebben lehet utazni, azért az embereknek megjött hozzá a kedve, bár a szakemberek a belföldi utazást javasolják inkább. Meglátjuk, hogyan alakul

- mesélte a sztár.

Csepregi Éva és a Neoton Família popzenei együttes egy korábbi koncertjén. Fotó: MTVA/Róka László

Ha az ideje úgy engedi a sztárnak, tényleg láthatja a tengert idén, amire tavaly nem volt lehetősége, hiszen a világszerte egyre gyorsabban haladó oltási programnak köszönhetően a jelentősen csökkent a koronavírusos megbetegedések száma.

Remélem, hogy most már kitart ez a szabad élet, nem jön újabb hullám és folytathatjuk ősszel a koncerteket. Én úgy gondolom, hogy a védőoltásoknak köszönhetően most már ez a reális. Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége is inkább oltakozik, legalábbis nálunk a koncerteken nincs különbség, szerencsére ugyanolyan sokan vannak, mint a pandémia előtt

– mondta a Metropolnak.

Azért most munkából is akad bőven, aminek nagyon örülünk. Beindultak a koncertek, járjuk az országot és az utolsó simításokat végezzük az új lemezünkön

- kezdte meg Csepregi Éva, aki a lapnak azt is elárulta, a szívéhez legközelebb álló férfitól is kapott egy visszautasítatlan felkérést.

Szóval nem panaszkodunk. Szeptemberben meg életem legfontosabb fellépésére készülök; a fiam, Dávid és a felesége, Dóri lakodalmán fogok énekelni nekik.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy a nyugati világsztárok ritkán léptek fel Magyarországon a Kádár-rendszerben, de hogy a fiatalok felesleges energiáit jó irányba tereljék, néha megnyitották a kulturális szelepeket. Ötven éve lépett fel a The Tremeloes előtt a Neoton és a Gemini a Kisstadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.