Dokumentumfilmmel emlékeznek a tíz éve elhunyt Amy Winehouse-ra

A dokumentumfilmben házivideók, családi képek, közeli barátokkal készült interjúk is szerepelnek.

Forrás: MTI2021. 07. 22. 10:20
null
Winehouse 2011 nyarán, 27 évesen halt meg londoni lakásában alkoholmérgezés következtében Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Családtagjai és barátai emlékeznek a tíz évvel ezelőtt elhunyt Amy Winehouse-ra egy új dokumentumfilmben.

A Reclaiming Amy című produkció narrátora a fiatalon elhunyt Grammy-díjas énekesnő édesanyja, Janis Winehouse-Collins.

A dokumentumfilmben házivideók, családi képek, közeli barátokkal készült interjúk is szerepelnek. A sclerosis multiplexben szenvedő Winehouse-Collins ritkán beszél nyilvánosság előtt a lányáról, a dokumentumfilmben viszont megosztja a nézőkkel gondolatait, és azt is, hogy milyen alattomosan bánt el lányával az alkohol- és drogfüggőség.

Winehouse 2011 nyarán, 27 évesen halt meg londoni lakásában alkoholmérgezés következtében. Nemzedéke egyik legtehetségesebb énekesének tartották, halála az egész zenei világot megrázta.

Winehouse 2011 nyarán, 27 évesen halt meg londoni lakásában alkoholmérgezés következtében
Fotó: Flickr

Édesapja, Mitch Winehouse a dokumentumfilmben elmondta: sokat gondolt arra, hogy mit tehetett volna másként. De – mint felidézte – lányát nem lehetett irányítani, senki sem tudta. „Amy a maga ura volt” – mesélte.

A film Winehouse kapcsolataival, bulimiájával és mentális problémáival való küzdelmével is foglalkozik, és bemutatja családja és barátai próbálkozásait arra, hogy segítsenek neki.

A produkció a BBC Two és a BBC Music felkérésére készült, és pénteken mutatják be.

Britney Spears rács mögött akarja látni az apját

Az egykori popsztár azt szeretné, ha Jamie Spearst végre felelősségre vonnák a gyámsággal való visszaélés miatt.

Britney Spears a napokban ismét felszólalt a bíróság előtt, miután bemutatták új jogi képviselőjét, Mathew S. Rosengartot, aki Hollywood egyik legkeresettebb sztárügyvédje, és akit a 39 éves énekesnő maga választhatott ki. Britneynek alig egy hete mondott búcsút korábbi ügyvédje, menedzserével egyetemben.

A popsztár a tárgyalás végéhez közeledve a bíróhoz fordult és közölte, hogy hivatalosan is szeretne vádat emelni apja ellen bántalmazás miatt – írja a JustJared.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.