Robert Downey Jr. is játszik a nagysikerű regény feldolgozásában

Viet Thanh Nguyen vietnami-amerikai író Pulitzer-díjas regényéből készül televíziós produkció.

Forrás: MTI2021. 07. 16. 17:34
Downey, Robert
Robert Downey Jr. is játszik A szimpatizáns című Pulitzer-díjas regény televíziós feldolgozásában Fotó: MTI/EPA/David Swanson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robert Downey Jr. is játszani fog a Viet Thanh Nguyen vietnami-amerikai író nagysikerű regényéből, A szimpatizáns című Pulitzer-díjas kémthrillerből készülő televíziós produkcióban – számolt be róla a The Variety című filmes portál.

Az HBO és az A24 stúdió közös projektjét Los Angelesben és Vietnamban fogják forgatni. A filmet cannes-i nagydíjas Pak Csan Vuk (Oldboy, A szobalány) rendezi.

A szimpatizáns egy kultúrákon átívelő szatíra egy félig francia, félig vietnami kém küzdelmeiről a vietnami háború utolsó napjaiban, majd a később száműzetésben.

Robert Downey Jr. is játszik A szimpatizáns című Pulitzer-díjas regény televíziós feldolgozásában
Fotó: MTI/EPA/David Swanson

Downey több szerepben, egyebek között politikusként, CIA-alkalmazottként és hollywoodi filmrendezőként is feltűnik a produkcióban, amelynek munkálatait vezető producerként is segíti.

A főszereplőt és a döntően vietnami szereplőgárda többségét még keresik.

Meghan Markle sussexi hercegnő animációs sorozatot készít

Meghan Markle sussexi hercegnő, Harry brit herceg felesége animációs sorozatot készít a Netflix streamingszolgáltató számára – értesült a The Variety című filmes portál.

A Pearl munkacímen futó projekt egy családi sorozat, amely egy 12 éves kislány kalandjaira épül, akit a történelem befolyásos nőalakjai inspirálnak.

A sussexi hercegnő mások mellett David Furnish kanadai filmrendezővel karöltve vezető producerként is részt vesz a széria munkálataiban.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.