időjárás 5°C Virgil 2022. november 27.
logo

A dollárbaloldal három hazugságát cáfolta Rákay Philip + videó

Újra dübörög a szerelemvonat! Bomba formában az énekes

Forrás: Ripost.hu
2021.07.04. 20:34
Újra dübörög a szerelemvonat! Bomba formában az énekes

Demjén Ferenc a jelek szerint teljesen felerősödött és fantasztikus energiákat képes ismét felszabadítani a közönségében. Áradoznak a rajongók...

Már csak egy emlék Demjén Ferenc és persze a rajongói számára is az a nehéz időszak, amit a legendás zenész maga mögött hagyott. Több mint két év telt el azóta, hogy aggasztó hírek érkeztek a szerelemvonat megéneklőjéről. Az agyérgörcs és a hosszas kezelés, majd lábadozás után, most egymást érik a koncertjei – olvasható a Ripost.hu oldalán.

Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadómûvész. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Rózsi persze már egy ideje teljesen felépült, de a világjárvány az ő számításait is keresztülhúzta. Most azonban újra dübörög a szerelemvonat! A legenda több koncertet is adott mostanában és mindenhol a tőle megszokott minőségben adta elő dalait. A legnagyobb sikert természetesen a napokban tartott Margit-szigeti koncertjével aratta, ahol a közönség egy igazi házibulin érezhette magát.

„Fantasztikus művész és lenyűgöző zenészek. Csodás látvány. A nézőtér házibulivá alakult át, ahová megérkezett a szerelemvonat, amelyre sokan felszálltak. Szuper, táncoló, éneklő, tomboló közönség. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett abban a munkában, hogy ilyen csodálatos koncertet láthattunk”

- írta kommentben egy rajongó, akihez sokan csatlakoztak véleményükkel.

„Elindultunk új csodákat látni, és ez a csoda ezen az estén a koncerttel megvalósult! Kitűnő hangulat, nagyszerű előadás és egy mágikus érzés, a szeretet viszontlátásának érzése járta át a színpadot! Öröm volt jelen lenni ezen a koncerten, a 2021. év első koncertjén! Feledhetetlen percek részesei lehettünk, a végén érzékelhető örömmel, és tombolással a színpad előtt! Köszönjük, valóban egy csoda volt!”

- reagált egy másik Demjén-fan, aki ott lehetett a koncerten.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy az énekes számára sem volt könnyű az elmúlt év. Nemcsak a színpadról kellett lemondania, de több jó barátját is elveszítette a koronavírus miatt. Demjén Ferenc: Csendben, magamban gyászoltam.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.