Újra együtt fog forgatni Sylvester Stallone és Jason Statham

Ősszel kezdődik a The Expendables – A feláldozhatók negyedik részének forgatása.

Forrás: MTI2021. 08. 31. 14:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ősszel kezdődik a The Expendables – A feláldozhatók negyedik részének forgatása Sylvester Stallone és Jason Statham főszereplésével – jelentette be hétfőn a Lionsgate stúdió.

 

Stallone és Statham mellett a korábbi színészgárdából Dolph Lundgren és Randy Couture is szerepel a népszerű akciósorozat újabb részében. Új szereplő a rapper 50 Cent, Tony Jaa és Megan Fox. A filmet Scott Waugh rendezi.

 

A feláldozhatók harmadik részét 2018-ban Patrick Hughes rendezte, akkor még Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford és Mel Gibson is tagja volt az akciómozi csapatának.

 

Az eredeti The Expendables – A feláldozhatók című 2010-es filmet Stallone írta és rendezte, valamint az egyik főszerepet is ő alakította. A két további folytatás forgatókönyve is a nevéhez fűződik. Ő toborozta a veterán akciósztárcsapatot is a gyorsan népszerűvé vált szériához.

 

Az első három rész világszerte több mint 800 millió dolláros (235 milliárd forintos) bevételt hozott a mozikban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.