Az ügyészség egy nappal az ítélet után máris súlyosabb büntetést kér Galambos Lajosra

Első fokon két évre és tíz hónapra ítélték Galambos Lajost, de az ügyészség már egy nappal később elő is állt a fellebbezéssel – olvasható a Bors online felületén.

Forrás: BORSONLINE.HU2021. 09. 16. 10:54
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi)
Akaszt, 2017. november 25. Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zensz trombitaszval bcsztatja Stadler Jzsefet az akaszti temetben 2017. november 25-n. Az egykori vllalkoz hatvanhat ves korban november 21-n hunyt el. MTI Fot: Ujvri Sndor Fotó: Ujvári Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Galambos Lajost, közismert nevén Lagzi Lajcsit szerdán két rendbeli vesztegetésben is bűnösnek találták a 2015 óta húzódó ügyben, amiért első fokon két év és tíz hónap börtönbüntetésre és az ötmilliós perköltség megfizetésére ítélték.

Az ítélet óta még egy nap sem telt el, az ügyészség azonban már reggel bejelentette: bizony súlyosabb ítéletet kérne Lagzi Lajcsira – írja a Bors.

– Az Érdi Járási Ügyészség az ítélet ellen fellebbezést jelentett be. Az ügyészi fellebbezés a vád szerint elítélt vádlottak esetében súlyosabb büntetések kiszabására irányult – hirdették ki. Hozzátették, hogy nemcsak Galambos Lajos esetében kértek súlyosbítást, hanem a részben vagy teljesen felmentettek esetében is azt kérték: rendeljék el a büntetés kiszabását.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

A borítóképen: Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én.
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.