Clint Eastwood filmjével nyílik meg a tokiói filmfesztivál

Clint Eastwood Cry Macho című filmjével nyílik meg október végén a 34. Tokiói Nemzetközi Filmfesztivál.

Forrás: MTI2021. 09. 22. 10:10
EASTWOOD, Clint
A kp a kzreadstl szmtott 14 napon tl nem hasznlhat s nem archivlhat* A kp csak az azon brzolt tnyekkel s esemnyekkel kapcsolatos hrek vagy kommentrok illusztrlsra hasznlhat* Forrsknt ktelez feltntetni: A Warner Bros. Pictures filmstdi ltal kzreadott kp Los Angeles, 2021. szeptember 20. A Warner Bros. Pictures filmstdi ltal kzreadott kp a 91 ves Clint Eastwood Oscar-djas amerikai sznsz-rendezrl a Cry Macho cm fimje egyik jelenetben. Az j-mexiki Albuquerque-ben, majd az j-mexiki Belenben forgatott filmet szeptember 17-n mutattk be az amerikai mozikban s az HBO Maxon. MTI/AP/Warner Bros. Pictures/Claire Folger Fotó: Claire Folger
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők közlése szerint az október 30. és november 8. között zajló fesztivál vetítéseit közönség részvételével tartják meg – írta a The Hollywood Reporter.

A filmfesztivált a színész-rendező Clint Eastwood legújabb filmje, a Cry Macho nyitja meg. A western N. Richard Nash 1975-ben megjelent azonos című regénye alapján készült, és egy kiöregedett rodeósztárról szól, akit felbérelnek, hogy keressen meg és vigyen át Mexikóból egy kamasz fiút a Texasban élő apjához. A 91 éves Eastwood nemcsak a film főszerepét játszotta el, de ő is rendezte a produkciót.

A fesztivál zárófilmjének a Tony- és Grammy-díjas Broadway-musical, a Kedves Evan Hansen filmadaptációját választották a szervezők. A Ben Platt, Amy Adams, Julianne Moore és Kaitlyn Dever szereplésével forgatott produkciónak ez lesz egyúttal a japán premierje. A Stephen Chbosky rendezésében készült filmet korábban a torontói filmfesztiválon is levetítették.

Borítókép: A 91 éves Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező a Cry Macho című fimje egyik jelenetében. Fotó: MTI/AP/Warner Bros. Pictures/Claire Folger

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.