Hat év kihagyás után lép fel Justin Bieber az MTV Video Music Awardson

Hat év kihagyás után vasárnap ismét fellép Justin Bieber az MTV Video Music Awards (VMA) ceremónián. A zenei díjátadó gálát a New York-i Barclays Centerben rendezik meg.

Forrás: MTI2021. 09. 13. 8:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Biebert hét díjra jelölték, elnyerheti az év videoklipjéért és az év előadójának járó trófeát is. A kanadai zenész legutóbb 2015-ben állt az MTV VMA-színpadán, és a What Do You Mean? című számát adta elő.

Az este sztárfellépői között lesz még Lil Nas X, Camila Cabello, Chloe, Kacey Musgraves, Shawn Mendes, Olivia Rodrigo, Machine Gun Kelly és Doja Cat is.

A díjakat mások mellett Billy Porter, 50 Cent, Fat Joe, Megan Fox, Ashanti, Rita Ora, és Travis Barker adja majd át.

Bieber után a második legtöbb, hat jelölést Megan Thee Stallion gyűjtötte össze. A BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X és Olivia Rodrigo egyenként öt-öt jelölést válthatnak díjra.

Az év előadója címért Bieber és Megan Thee Stallion Ariana Grandéval, Doja Cattel, Rodrigóval és Taylor Swifttel verseng.

A Foo Fighters veheti majd át a VMA első globális ikondíját. Ezzel az elismeréssel egy globális hatású, páratlan pályafutású művészt vagy zenekart díjaznak. A tekintélyes díjat korábban az MTV évente megrendezendő Europe Music Awards díjátadóján adták át. A korábbi díjazottak között volt a Queen, Eminem és Whitney Houston.

Az 1994-ben alapított amerikai rockegyüttes - Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear és Rami Jaffee - 2007 óta először játszik majd a VMA-gálán.

Borítókép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.