Stevie Wonder is a Los Angeles-i adománygyűjtő koncert fellépői között

Az egész napos rendezvénnyel azt szeretnék elérni, hogy világszerte jobban hozzá lehessen jutni a koronavírus elleni védőoltásokhoz.

Forrás: MTI2021. 09. 09. 12:16
Wonder, Stevie
Los Angeles, 2019. prilis 12. Stevie Wonder, tizennyolcszoros Grammy-djas amerikai dalszerz-nekes, zongorista jtszik Nipsey Hussle meggyilkolt amerikai rapzensz bcsztatsn a Los Angeles-i Staples Kzpontban 2019. prilis 11-n. A rappert mrcius 31-n lttk meg a tulajdonban lev Los Angeles-i ruhazletnl, krhzban halt bele srlseibe. A gyanstott, Eric Holder 29 ves afroamerikai frfi elzetes letartztatsban van, megkezddtt a vdeljrs ellene. MTI/EPA/Kevork Djansezian Fotó: Kevork Djansezian
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egész napos rendezvénnyel a szegénység és a klímaváltozás elleni küzdelemre akarják ráirányítani a figyelmet, továbbá szeretnék elérni, hogy világszerte jobban hozzá lehessen jutni a koronavírus elleni védőoltásokhoz.

Az eseményt szervező Global Citizen csütörtökön jelentette be, hogy Stevie Wonder is ott lesz a fellépő sztárok között. A programban a H.E.R., Adam Lambert és Demi Lovato, Chloe x Halle, a OneRepublic, The Lumineers, a 5 Seconds of Summer és Ozuna is szerepel majd.

Az egész napos adománygyűjtő koncert londoni műsorában szintén számos sztárfellépő lesz, köztük a Duran Duran, Kylie Minogue, Maneskin, Nile Rodgers and Chic és a Rag'n'Bone Man.

A Global Citizen azt szeretné, ha az amerikai Biden-kormányzat azzal növelné a vakcinához való hozzáférést, hogy szeptember végéig legalább 350 millió adag védőoltást osztana el a legszegényebb országok között. A szervezet egyúttal azt is szeretné elérni, hogy az Egyesült Királyság kormányzata vállaljon partneri szerepet az ENSZ Race to Zero klímakampányában.

A Global Citizen Live koncertet hat kontinensen rendezik meg, Los Angeles és London mellett New Yorkban, Párizsban, Sydney-ben, Rio de Janeiróban, és a nigériai Lagosban is lesznek fellépők. Jennifer Lopez, Billie Eilish, Ed Sheeran, a Coldplay, Usher, Lizzo, Elton John, Doja Cat, a Metallica, Camila Cabello és a Black Eyed Peas különböző helyszínekről jelentkezik be az élő adásba.

A borítóképen: Stevie Wonder, a tizennyolcszoros Grammy-díjas amerikai dalszerző-énekes, zongorista játszik Nipsey Hussle meggyilkolt amerikai rapzenész búcsúztatásán a Los Angeles-i Staples Központban 2019. április 11-én. Fotó: MTI/EPA/Kevork Djansezian

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.