Sztárvendégek szállják meg a Séfek Séfe konyháját

Megalakultak a Séfek Séfe csapatai. A témában Krausz Gábor séf volt a Mokka vendége, aki a műsor legnagyobb fordulatairól is mesélt – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 09. 30. 14:48
Forrás: Képernyőfotó/TV2
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Séfek Séfe mezőnye összeállt, indulhat a végső összecsapás. Ma estétől, háromszor 6 fős csapatokban - melyek élén Krausz Gábor, Wolf András ás Vomberg Frigyes áll -, profik és amatőrök egyformán a győzelemért küzdenek. 

A 18 mindenre elszánt versenyzőnek csapatban és egyéniben is bizonyítania kell rátermettségét.

"Azt gondolom, hogy elég jól sikerült összetenni a csapatot. Vannak nagyon erős versenyzőim és vannak meglepetéseim, akik engem motiválnak, hogy valamit ki tudjak belőlük hozni" - mesélte a séf.

Arról is beszélt, hogy mi kellhet a végső győzelemhez. 

"Ahogy a való életben is, egy séf jó szakember és jó pszichológus" - mondta, hozzátéve, hogy mindenkivel meg kell találniuk a közös hangot, ez egy nagyon fontos szempont. Úgy érzi, hogy nemcsak a versenyzők, de ők is sokat fejlődnek, tanulnak a műsor ideje alatt. Érkeznek sztárok is a csapatokhoz, például az Exatlon Hungary játékosai, dívák, rapperek, feltűnik majd többek közt a kóstolók közt Majka és Zséda is.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Képernyőfotó/TV2

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.