Visszatérhet a 24 című sorozat, Kiefer Sutherland legalábbis benne lenne

Elég sok sorozat tért vissza mostanában, elég csak a Szívek szállodájára, a Szex és New Yorkra vagy a Twin Peaksre gondolni. Miért ne tenné ezt a 24, amely hatalmas sikereket ért el a kétezres évek elején? – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 09. 11. 20:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 című akciósorozat, amely több magyar csatornán is ment, 2001 novemberében startolt az USA-ban, Joel Surnow és Robert Cochran voltak a kreátorok. Hamar óriási siker lett, főképp újszerű időfelfogása miatt: egy évad 24 része egyetlen nap 24 órájának felelt meg. Általában globális katasztrófával riogató terroristatámadást kellett kivédenie az ügynökségnek, és a készítők olyan mesteri szintre emelték az epizód végi fordulatot, hogy rengetegen lettek szinte függők – nehéz volt nem megnézni egyszerre 4-5 részt, már ha megvolt DVD-n valakinek vagy beszerezte valamilyen alternatív módon. A sorozatból nyolc rendes évad készült, egy rendes film és még két (rövidebb) sorozatfolytatás.

Kész forgatókönyv még nincs, így a forgatás sem kezdődött el, de a rajongóknak mindenképp jó jel, hogy a Deadline-nak nyilatkozva a Fox szórakoztató műsoraiért felelős elnöke, Michael Thorn elmondta, hogy zajlanak a tárgyalások, hogyan, milyen formában térjen vissza a 24. Kiefer Sutherland bármikor benne lenne, ezt már korábban elmondta, de közben szintet lépett: míg Jack Bauerként az amerikai elnökök életét mentette meg, a Kijelölt túlélő című sorozatban már ő maga volt az Egyesült Államok elnöke.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.