Adele Céline Dion DNS-ét őrizgeti egy keretben

Az énekesnő egy interjúban vallotta be, hogy van egy igazán bizarr relikviája — olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 10. 25. 17:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vogue népszerű „73 kérdés” című rovata, aminek kapcsán az énekesnő otthonába is bepillantást nyerhettünk. Adele az interjúban osztotta meg titkát.

Jó barátom James Corden, aki a Carpool Karaoke műsorában vendégül látta Céline-t, tudta, milyen nagy rajongója vagyok, ezért rávette Dion-t, hogy a rágóját köpje egy darab papírra és írja alá. James bekeretezte és odaadta nekem. Ez a legértékesebb tulajdonom!

— mesélte kuncogva Adele, aki azt is elárulta, hogy a My Heart Will Go On című szám az a dal, amit az élete során a legtöbbször feldolgozott.

Adele még az énekesnő 2018-as Las Vegas-i koncertjén is részt vett, nem sokkal azután, hogy Céline felépült a hosszú ideje húzódó influenzás betegségből.

Nagyon sok fellépésemet le kellett mondanom, de elmondhatatlanul nagy öröm számomra, hogy Adele eltudott jönni az egyikre. Annyira szeretem őt!

— írta a 2018-ban Instagramra feltöltött fotója mellé a most 53 éves popénekesnő.

Az eredeti cikk ITT olvasható!

Borítókép: Instagram/Celinedion

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.