Budapestre látogat a dollármilliárdos divatpápa, Philipp Plein

Október 22-én Budapestre látogat Philipp Plein divattervező, a róla elnevezett extravagáns luxusmárka alapítója – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 10. 19. 12:14
null
Budapest, 2021. június 1. Philipp Plein német divattervezõ márkaüzletének kirakata egy figyelemfelkeltõ hatalmas koponyával a Fashion Streeten, egy önálló márkaként mûködõ, egy tulajdonkézben lévõ, tematikusan felújított bevásárlóutcában a fõváros V. kerületében. A sétálóutca a Deák Ferenc utca 225 méteres szakasza. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német származású, jelenleg Monacóban élő tervező a divatipar egyik legsikeresebb alakja, és egyben a szakma egyik leggazdagabb embere. 1998-ban, Svájcban alapított márkájával ott van a világ 100 legnagyobb gyártói között. Világszerte jelenleg több mint 200 Philipp Plein Grouphoz tartozó üzletben érhetőek el kollekciói, többek között Milánóban, Londonban, Párizsban, New Yorkban, Las Vegasban, Beverly Hillsben, vagy éppen Moszkvában, Dubaiban, Hongkongban, 2018-óta pedig már Budapesten is, a Fashion Streeten.

Philipp Plein a divatvilág kulcsszereplőjeként, olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Mischa Barton, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Rita Ora, Naomi Campbell, Iggy Azalea, Grace Jones, Theophilus London, Fergie, Chris Brown, Jeremy Meeks és Paris Hilton. Luxuskollekciói a csillogás és a tündöklés jegyében készülnek, melyeket fényűző divatbemutatókon mutat be.

A divatpápa október 22-én Budapestre érkezik, ahol először a LifeTV – Frizbi című műsorának vendége lesz, majd a róla elnevezett márka budapesti üzletébe látogat. Itt találkozik a média képviselőivel, valamint egy zárt körű, néhány kiválasztott számára meghirdetett találkozón vesz részt. Ezt követően  Philipp Plein programja a Gigi's Budapestben folytatódik, ahol exkluzív partyt rendeznek a tiszteletére.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

A borítóképen: Philipp Plein márkaüzletének kirakata egy figyelemfelkeltő hatalmas koponyával a Fashion Streeten, Budapesten.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.