Fergeteges paródiát készített Bagi Iván Márki-Zay Péterről

A Darázsfészek újratöltve című műsor legújabb epizódjában Bagi Iván a celebek pellengére állítása mellett most a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjét sem kímélte – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu2021. 10. 21. 10:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Karinthy-gyűrűs humorista görbe tükröt tartott paródiájával Márki-Zay Péter elé. Bagi Iván műsorában Márki-Zay elárulja azt, hogy hogyan éli meg a baloldalon megszerzett győzelemét, és hogy mennyire fárad bele kampányában.

Az adásból az is kiderül, hogy a baloldali összefogás főnöke, Gyurcsány Ferenc mennyire örül Márki-Zay Péter győzelmének, és hogy mit gondol a hódmezővásárhelyi polgármesterről. A teljes paródia 7:25-től látható az alábbi videóban:

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Videa/Darázsfészek

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.