időjárás 4°C Virgil 2021. November 27.
logo

Magyar tervező ruhájában pompázott a Duna TV műsorvezetője

Forrás: hirado.hu
2021.10.23. 16:57
Magyar tervező ruhájában pompázott a Duna TV műsorvezetője

Már a Nyár 21 adásaiban is stílusos darabokban állt a kamerák elé Somossy Barbara, aki nemcsak a televíziózás, hanem a divat szerelmese is. A Duna Televízió műsorvezetője a közelmúltban a V. és a VI. Nemzeti VERSeny szuperdöntőjét vezette a Nemzeti Színházban egy különleges, kék kreációban, amit egy magyar tervező kollekciójából választott – írja a hirado.hu.

Megtisztelő felkérésben részesült Somossy Barbara, a közmédia főadójának műsorvezetője, aki a Nemzeti Színház Nemzeti VERSenyét vezette a hétvégén. Az esemény után hivatalos közösségi oldalán úgy fogalmazott, hálás a feladatért, mert nemcsak egy különleges kulturális élménnyel, hanem megható pillanatokkal is gazdagabb lett – derül ki a hirado.hu cikkéből.

A versenyzők szívüket-lelküket beletették versmondásaikba, versklipjeikbe. A döntőre érkeztek Erdélyből, a Vajdaságból, Felvidékről vagy éppen Kárpátaljáról, hogy megannyi érzést és szeretetet átadhassanak nekünk előadásaikkal. A versenyzők között volt egy vak kisfiú, aki valójában mindannyiunknál jobban lát és láttat, és egy mozgássérült fiú, aki hálásabb és boldogabb tud lenni bárkinél, és jobban tud örülni az élet apró csodáinak, legyen szó a napsütésről, a madarak csiripeléséről, vagy egy gyönyörű versről és a költészet adta értékes, békés világról

– írta bejegyzésében a tévés.

Somossy Barbara a televíziózás mellett nagy rajongója a divatnak is. Előszeretettel viseli a hazai tervezők darabjait, így a különleges eseményre Varga Viktória egyik tündöklő, kék színű estélyiruháját választotta. A Duna Televízió műsorvezetője a közelmúltban változtatott megjelenésén, szőkéről barna frizurára váltott, amit még inkább kihangsúlyozott a figyelemre méltó ruhadarab – olvasható az oldalon.

Borítókép: Facebook/Somossy Barbara hivatalos oldala