Megkapta a csillagot Daniel Craig a Hírességek sétányán

A James Bond szerepét utoljára eljátszó Daniel Craig brit színész csillagot kapott szerdán a hollywoodi Hírességek sétányán.

Forrás: MTI2021. 10. 07. 11:44
CRAIG, Daniel
Los Angeles, 2021. oktber 7. Daniel Craig brit sznsz kezben emlkplakettjvel a nevt visel csillag avatsi nnepsgn a Hollywoodi hressgek stnyn, Los Angelesben 2021. oktber 6-n. MTI/Chris Pizzello/Invision/AP/Invision/Chris Pizzello Fotó: Chris Pizzello
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nincs idő meghalni című 007-es filmet a hétvégétől játsszák az amerikai mozikban. Craig ötödször alakította a brit titkos ügynököt a produkcióban, pályafutásából 15 évet ölelt fel az az időszak, amelyben a szerep a nevéhez fűződött.

Craig csillagát, amely a 2704. számot kapta, közvetlenül egy másik egykori Bond-színész, Roger Moore csillaga mellett, a Hollywood sugárút 7007. előtt avatták fel.  

Fotó: MTI/AP/Chris Pizzello

A ceremónián a Bond-filmek producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson mellett a Nincs idő meghalni gonoszát játszó Rami Malek is megjelent.

Malek az 53 éves Craiget klasszikus színészként, a régi iskola képviselőjeként méltatta.     

A Nincs idő meghalni bemutatását a pandémia miatt háromszor halasztották el. Brit és nemzetközi premierhétvégéjén azonban 121 millió dolláros (37 milliárd forintos) jegyeladással kezdte forgalmazását.

Craig közben már leforgatta a Tőrbe ejtve című krimi folytatását, amelyben ismét detektívet alakít, márciustól pedig Macbethet játszik a Broadwayn.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.