Rossz hír: Esztergályos Cecília visszakerült a kórházba

A színésznő kálváriája csaknem három hónapja tart már, többször is megműtötték, és bár most úgy tűnt, rálépett a gyógyulás útjára, mégsem ez történt.

Forrás: Ripost2021. 10. 13. 10:43
Eszterglyos Ceclia Magdolna
Budapest, 2017. oktber 18. Eszterglyos Ceclia Jszai Mari-djas sznszn, rdemes s kivl mvsz a Hogy volt?! cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak 3-as stdijban. A msorban a 85 ves Kalmr Tibor Jszai Mari-djas rendez, rdemes mvsz munkssgt idztk meg a meghvott vendgek. MTVA Fot: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába a rengeteg kezelés, a több műtét, a család és a rajongók szeretete, sajnos nem javul Esztergályos Cecília állapota. A Kossuth-díjas színésznőről júliusban érkezett a hír, miszerint egy kisebb baleset után műteni kellett a csípőjét – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Kicserélték a csípőprotézisét, és szépen gyógyult, ám nem sokkal később érkezett a hír, hogy újra kórházba került és műteni kell.

A színésznő most újabb rossz hírről számolt be a Facebook-oldalán: ismét kórházba került.

„Drága világ! Én még nem tudok játszani! Kórház!” – fogalmazott a színésznő.

Az már korábban kiderült, hogy Esztergályos Cecília idén már nem állhat színpadra, most egy emberként szorítanak a rajongói, hogy mihamarabb jobban legyen.

(Borítókép: Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész. Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.