Channing Tatum még egyszer utoljára visszatér Magic Mike szerepében

A színész közösségi oldalán jelentette be, hogy az HBO Max elkészíti a chippendale-sztori záróakkordját – írja a Híradó.hu.

Forrás: hirado.hu2021. 11. 30. 12:29
Tatum, Channing
Los Angeles, 2020. janur 25. Channing Tatum amerikai sznsz a MusiCares jtkonysgi szervezet v embere rendezvnyn Los Angelesben 2020. janur 24-n. Az alaptvny v embere elnevezs humanitrius djt az Aerosmith amerikai rockzenekarnak tltk az t vtizeden t vgzett jtkonysgi tevkenysgkrt. MTI/EPA/Nina Prommer Fotó: Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Channing Tatum sztriptíz- és rúdtáncosként kezdte, majd fehérneműmodellként is igen népszerű volt, karrierjének rögösebb éveit pedig megfilmesítette, hogy aztán a vonzó chippendale-ek világával újabb női szíveket hódítson meg.

A Magic Mike sokkal nagyobb sikert ért el, mint azt Tatum valaha is sejtette volna, nem csupán egy második részt ért meg, de évekig saját Las Vegas-i show-ként élt tovább, ami most egy harmadik film keretében megkapja méltó lezárását.

Érkezik tehát a Magic Mike 3, melyben természetesen Tatumot ismét Mike Lane szerepében láthatjuk tündökölni, a forgatókönyvet ezúttal is Reid Carolin írja, a rendező székben pedig Steven Soderbergh ül majd. A film az HBO Maxon debütál, bár egyelőre premierdátumot nem kapott a produkció. A Just Jared információi szerint egyelőre nem tudni, hogy a régi karakterek közül visszatér-e valaki, de a Cody Hornt alakító Alex Pettyfer régi álma válna valóra, ha ismét felkérnék, miután a Magic Mike XXL-ben a karaktere nem térhetett vissza.

Az első két rész 300 millió dollárt hozott a stúdiónak világszerte, és ez még nem tartalmazza a Magic Mike Live színpadi show bevételeit.

A teljes cikk ITT érhető el.

Borítókép: Channing Tatum (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.