időjárás -1°C Angelika 2022. January 27.
logo

Dwayne Johnson turistalátványosság lett

Forrás: HIRADO.HU
2021.11.29. 14:57 2021.11.29. 14:58
Dwayne Johnson turistalátványosság lett

A színész egy teljes busznyi rajongóját lepte meg a minap – írja a hirado.hu.

A turistajárat utasai egész életükben emlegetni fogják a sztorit, amikor is Dwayne Johnson állt meg mellettük autójával és kiabált át neki a vezetőülésről – írja a People.

Történt ugyanis, hogy a hírességek otthonait bemutató körút közepén, a Szikla egyszer csak lehúzódott a busz mellé és megkérdezte az utasokat, akik közül többen telefont rántottak, hogy levideózzák a pillanatot, hogy az ő házánál jártak-e már?

A válasz egy egyöntetű „nem” volt a társaság részéről, mire a színész viccesen hozzátette, hogy ez maradjon is így, amin nevetésben tört ki a tömeg, majd boldog hálaadást kívánt nekik és tovább ment. Az esetről szerencsére videó is készült, amit a színész megosztott az Instagram követőivel is. 

A Red Notice sztárja egyébként jó kedvében van, a napokban ugyanis egy egész mozitermet lepett meg ingyen jégkrémmel, de egy valakinek még ennél is különlegesebb ajándékkal készült. 

A háborús veterán, Oscar Rodriguez, aki hitközösségének vezetője, testépítő, és aki ingyen ételt biztosít olyan nőknek, akik családon belüli erőszak áldozatai lettek, valamint idős édesanyjáról is egyedül gondoskodik, egy hatalmas, egyedi gyártású terepjáróval gurulhatott haza a film után, mely egyébként a Szikla saját autója volt.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
 

Borítókép: Dwayne Johnson amerikai színész (Fotó: MTI/EPA/Andrew Gombert)