Megvan ki lett a Sztárban sztár leszek! győztese

A Sztárban sztár leszek! idei évadjának előválogatói szeptember 4-én indultak a TV2-n, sok százan próbálkoztak bekerülni a műsorba. Az élő show 12 énekessel indult, a műsor pedig egész ősszel ragyogó nézettséggel futott: nem csoda, hogy a TV2 már bejelentette, hogy jövőre is lesz Sztárban sztár, illetve Sztárban sztár leszek! is. A döntő estéjén is voltak megható, érzelmes és mókás produkciók, olyan ismert előadók is felléptek, mint Radics Gigi, Király Viktor vagy Miklósa Erika – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 22. 10:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia, Hadas Alfréd, Csiszár István és Gábor Márkó jutottak a 2021-es Sztárban sztár leszek! döntőjébe. A fődíj tízmillió forint volt, de ez meglepetésképp érte Pápai Joci zsűritagot, aki erről csak nemrég értesült, bár két hónapja ott ül a műsorban. Ezen az estén a produkciók után a zsűrinek már nem kellett pontoznia, de véleményt, értékelést természetesen vártak tőlük.

A második kör végén kiderült, hogy Pál-Baláž Karmen negyedik lett, Hadas Alfréd ötödik, de hárman még reménykedhettek a győzelemben. 

Pápai Joci elmondta, hogy magasan van a léc, jó volt az évad. Márkó nagyon beteg volt, jegyezte meg, még jobb lehetett volna, ha egészséges – jegyezte meg. Babett 12 fantasztikus embert ismert meg, és kiemelte az ő „legkisebb ugrifülesét”, Szilvit. Majka elárulta, hogy megint élvezte a televíziózást, nagy tehetségeket látott. Csiszárt nem akarta kiemelni, de azért megtette. „Győzzön a jobbik” – mondta végül.

Tóth Gabi szerint a tehetségről szólt minden, a versenyzők megreformálták ezt a műsort. Ő is Csiszárt emlegette főképp, majd Majka megint átvette a szót, és felszólította a jó hangú tévézőket, hogy jelentkezzenek a következő évadra. A kiesettek szintén Csiszit szerették volna győztesnek látni, egy Márkó-voks és egy Szilvi-szavazat érkezett.

Már csak az eredményhirdetés volt hátra: az évadot Csiszár István nyerte, második Szakács Szilvi lett, a harmadik pedig Gábor Márkó. Folytatás jövőre, a TV2-n!

 

A teljes cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Miklósa Erika és Csiszár István, Zámbó Jimmy bőrébe bújva (Fotó: Képernyőfotó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.