időjárás -1°C Mária 2021. December 8.
logo

Megvan ki lett a Sztárban sztár leszek! győztese

Forrás: origo.hu
2021.11.22. 10:49 2021.11.22. 21:26
Megvan ki lett a Sztárban sztár leszek! győztese

A Sztárban sztár leszek! idei évadjának előválogatói szeptember 4-én indultak a TV2-n, sok százan próbálkoztak bekerülni a műsorba. Az élő show 12 énekessel indult, a műsor pedig egész ősszel ragyogó nézettséggel futott: nem csoda, hogy a TV2 már bejelentette, hogy jövőre is lesz Sztárban sztár, illetve Sztárban sztár leszek! is. A döntő estéjén is voltak megható, érzelmes és mókás produkciók, olyan ismert előadók is felléptek, mint Radics Gigi, Király Viktor vagy Miklósa Erika – írja az Origó.

Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia, Hadas Alfréd, Csiszár István és Gábor Márkó jutottak a 2021-es Sztárban sztár leszek! döntőjébe. A fődíj tízmillió forint volt, de ez meglepetésképp érte Pápai Joci zsűritagot, aki erről csak nemrég értesült, bár két hónapja ott ül a műsorban. Ezen az estén a produkciók után a zsűrinek már nem kellett pontoznia, de véleményt, értékelést természetesen vártak tőlük.

A második kör végén kiderült, hogy Pál-Baláž Karmen negyedik lett, Hadas Alfréd ötödik, de hárman még reménykedhettek a győzelemben. 

Pápai Joci elmondta, hogy magasan van a léc, jó volt az évad. Márkó nagyon beteg volt, jegyezte meg, még jobb lehetett volna, ha egészséges – jegyezte meg. Babett 12 fantasztikus embert ismert meg, és kiemelte az ő „legkisebb ugrifülesét”, Szilvit. Majka elárulta, hogy megint élvezte a televíziózást, nagy tehetségeket látott. Csiszárt nem akarta kiemelni, de azért megtette. „Győzzön a jobbik” – mondta végül.

Tóth Gabi szerint a tehetségről szólt minden, a versenyzők megreformálták ezt a műsort. Ő is Csiszárt emlegette főképp, majd Majka megint átvette a szót, és felszólította a jó hangú tévézőket, hogy jelentkezzenek a következő évadra. A kiesettek szintén Csiszit szerették volna győztesnek látni, egy Márkó-voks és egy Szilvi-szavazat érkezett.

Már csak az eredményhirdetés volt hátra: az évadot Csiszár István nyerte, második Szakács Szilvi lett, a harmadik pedig Gábor Márkó. Folytatás jövőre, a TV2-n!

 

A teljes cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Miklósa Erika és Csiszár István, Zámbó Jimmy bőrébe bújva (Fotó: Képernyőfotó)