Két éve hunyt el Gesztesi Károly – így emlékezett vissza rá Szabó Győző

A tragikus január 4-i nap Gesztesi Károly családja, a kollégái és barátai számára az egyik legnehezebb időszak még két évvel a halála után is. Szabó Győző elárulta, nem csak ezen a napon gondol elhunyt barátjára – írja a Ripost.

Forrás: RIPOST.HU, BLIKK2022. 01. 04. 11:10
Gesztesi Károly
Budapest, 2016. március 9. Gesztesi Károly színész a megújult Vörösmarty mozi avatóján Budapesten 2016. március 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Akármikor megyek a Ferdinánd hídon – márpedig sokszor járok arra –, mindig eszembe jut. De ezenkívül is nagyon sokat gondolok rá, a mai napig hallom, ahogy mondja: „Tesókám!” Mert neki mindenki „tesó” volt, de senki nem tudta úgy mondani, ahogyan ő – emlékezett vissza a színész.

Amikor a Shrek megy a tévében karácsonykor, az szintén időutazás nekem, felidézi a közösen eltöltött pillanatainkat.

– Nagyon jó barátom volt Karcsi, rettenetesen hiányzik a mai napig. Természetesen január 4-én is gondolok rá, de nekem nem kell évforduló ahhoz, hogy eszembe jusson – fogalmazott elérzékenyülve a Blikknek Szabó Győző.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Gesztesi Károly (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.