Szívszorító mondatok: így búcsúznak szerettei Babicsek Bernáttól

A tragikus körülmények között elhunyt tehetséges színész, Babicsek Bernát tudta, hogyan kell úgy kilépni egy kapcsolatból, hogy tisztelve egymást, barátként váljon el tőlük: így emlékeztek meg a közösségi oldalakon családtagjai és korábbi barátnői Bernátról, aki az év első napján lelte hirtelen halálát.

Forrás: borsonline.hu2022. 01. 04. 12:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan arról a Magyar Nemzet is beszámolt, január elseje tragédiával indult a zenész- és színésztársadalomnak egyaránt.

Az év első napján, rendkívül fiatalon, mindössze 41 éves korában otthonában elhunyt Babicsek Bernát. A tehetséges színész életét egy, a lakásában kialakult tűzeset okozta, a körülményeket még vizsgálja a rendőrség.

Az első hírek szerint idegenkezűség nyomait kizárták az esettel kapcsolatban. A konyhai tűzért vélhetően a tűzhelyen felejtett olaj volt a felelős, ami a serpenyőben kigyulladt.

Gyászol a család

Az első sokkból felocsúdva a család kétségbeesett gyászba zuhant. Bernát édesanyja, Babicsek Bernátné, Márta szűkszavúan nyilatkozott a Borsnak.

Ő volt a legjobb gyerek a világon

– mondta zokogva a fiát sirató édesanya, aki elmondta, Bernátot utoljára 30-án látták, amikor Pokorni Liával utoljára együtt lépett a Centrál Színház színpadára. A rokonok kocsival hazavitték az előadás után. A színész ekkor azt mondta szüleinek, hogy szilveszterkor nem is megy sehová, inkább otthonában pihen. Másnap talált rá édesanyja a házában fekve, miután a telefonján nem érték el.

Búcsúznak a volt szerelmek

A Babicsek család nagyon összetartó, és Bernát szerelmei máig szorosan kötődnek az elhunyt híresség családtagjaihoz. Kinga volt az egyik utolsó szerelem. Bernáttal tavalyelőtt áprilisában készült képen látható együtt egy nagyon vidám fotón. Ekkor még tarthatott a szerelem. Kinga közösségi oldalán búcsúzott el a hírességtől.

Hahó, hová tűntél? … Csak hívj fel, és mondd, hogy ez csak egy hülye vicc volt…!

– írta ki oldalára Kinga reményvesztettségében. Érezhetően, a szakításuk után is baráti maradt a kapcsolatuk Bernáttal. A családtagokkal is hasonló volt a helyzet, ugyanis a Bors tudomása szerint, amint a rossz hír napvilágot látott, Kinga egyből ott termett a helyszínen, és segített, amiben csak kellett.

Fotó: Közösségi média

Együtt építették a házat 

Kinga előtt több nagy szerelem is köthető Bernáthoz, visszafogott viselkedése, sármos jelleme vonzó volt sok nő számára. Volt Bernátnak egy korábbi kapcsolata, Dianával, mely négy évig tartott, és ez a kapcsolat annyira komoly volt, hogy még egy építkezésbe is közösen vágtak bele. Úgy tudjuk, hogy a ház, mely ekkor készült, az az otthon, amelyben végül a fiatal tehetség halálát lelte. Az bizonyos, hogy gyönyörű szavakkal búcsúzott volt szerelmétől a lány, aki éppen a születésnapján kapta a lesújtó hírt.

"Kicsike, ma csak a te hangod, a te köszöntésed hiányzik a legjobban. Olyan büszke voltam a kapcsolatunkra. Hogy 4 év szerelem után a legjobb barátként tudtuk folytatni. Irigylésre méltó volt az a mély, tiszteletteljes szeretet, ami ezután is köztünk maradt. Cinkostársként támogattattuk és segítettük tovább egymást újabb szerelmi kalandjainkban, sikereinkben, kudarcainkban, mindenben, amit a sors küldött nekünk. Most megszakadt a szívem és beterített a fájdalom. Annyira, de annyira szeretlek. Te voltál az első férfi, akivel megélhettem, hogy milyen NAGY BETŰS KÖZÖS ÉLETET kezdeni és tervezni. Azt szoktam mesélni az embereknek, hogy életem legboldogabb pillanata az a szenteste volt, amikor közös életünk első napján, felsöpörtük a nappaliban az utolsó port az építkezés után, majd feldíszítettük az első, közös karácsonyfánkat és csak mosolyogtunk egymásra. Én magamban így definiálom a harmonikus boldogságot. Köszönöm neked, hogy ezt a pillanatot veled élhettem át”

– írta ki közösségi oldalára a szomorú szavakat Diána, aki hozzátette, hogy ezentúl védőangyalaként fog Bernátra gondolni, aki odafentről figyeli és óvja őt.

A Bors cikke teljes egészében IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Babicsek Bernát (Forrás: Bors/Mediaworks)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.