időjárás 15°C Paszkál 2022. május 17.
logo

Szülei pénzén éli elképesztő luxuséletét a 39 éves influenszer + videó

Forrás: borsonline.hu
2022.01.21. 19:16 2022.01.21. 20:31
Szülei pénzén éli elképesztő luxuséletét a 39 éves influenszer + videó

Noha lassan a negyedik ikszet is betölti, még véletlenül sem jut eszébe, hogy saját keresete legyen. Miért is tenné? A New Yorkban luxuséletet élő Roma Abdesselam szülei a mai napig úgy gondoskodnak róla, mint tizenéves korában.

Alighanem sok – becsületes munkából éldegélő – ember zsebében kinyílik a bicska a világ minden táján, amikor először hall a New Yorkban luxuséletet élő Roma Abdesselam mindennapjairól – írja a Bors online kiadása.

A 39 éves hölgy ugyanis egész nap lógatja a lábát és a legpuccosabb üzletekben költi a pénzt. De nem ám a sajátját, ugyanis jó ideje esze ágában sincs dolgozni, de nem is valami menő vállalkozás biztosítja a hitelkártyája fedezetét, és annak ellenére, hogy a közösségi oldalakon egész sokan követik (a TikTokon például félmillióan), nem is influenszerként gazdagodott meg.

Nem: Romát a szülei tartják el. Ráadásul nem is akárhogyan.

Roma a Truly videójában elárulta: csak táskából és cipőből háromszázezer dollárnyi értéket halmozott fel, ami nagyjából 95 millió forintnak felel meg. Hogy ruhái mennyit érnek, még megtippelni sem szeretné. Egyik magassarkúját mutogatva pedig a következő (igencsak jellemző) mondat hagyja el a száját:

Nem tudom, hogy kell kiejteni ennek a márkának a nevét. Azt nem tudom, hogy kell kiejteni, csak azt, hogy kell megvenni.

Arra a kérdésre, hogy az egyik hobbija, az utazás mellett még milyen luxustevékenységeknek hódol, ezt feleli:

Nehéz megmondani, mert ami másnak luxus, az nekem hétköznapi.

Roma egyébként nem hogy nem tart a kritikus hangoktól, de kifejezetten várja, hogy valaki beszóljon neki a közösségi oldalakon:

– Egyszerűen imádom, ha az emberek gonosz dolgokat mondanak rólam!

És hogy hogyan kell ilyen sokat költeni és a szülein élősködni úgy, hogy őket ne zavarja?

Ha elég sok pénzt veszel fel az ATM-ből, a szüleid nem tudják, mennyit költesz!

Tényleg ennyi lenne a titok? Aligha...

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Roma Abdesselam (Forrás: YouTube/képernyőfotó)