Szülei pénzén éli elképesztő luxuséletét a 39 éves influenszer + videó

Noha lassan a negyedik ikszet is betölti, még véletlenül sem jut eszébe, hogy saját keresete legyen. Miért is tenné? A New Yorkban luxuséletet élő Roma Abdesselam szülei a mai napig úgy gondoskodnak róla, mint tizenéves korában.

Forrás: borsonline.hu2022. 01. 21. 19:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alighanem sok – becsületes munkából éldegélő – ember zsebében kinyílik a bicska a világ minden táján, amikor először hall a New Yorkban luxuséletet élő Roma Abdesselam mindennapjairól – írja a Bors online kiadása.

A 39 éves hölgy ugyanis egész nap lógatja a lábát és a legpuccosabb üzletekben költi a pénzt. De nem ám a sajátját, ugyanis jó ideje esze ágában sincs dolgozni, de nem is valami menő vállalkozás biztosítja a hitelkártyája fedezetét, és annak ellenére, hogy a közösségi oldalakon egész sokan követik (a TikTokon például félmillióan), nem is influenszerként gazdagodott meg.

Nem: Romát a szülei tartják el. Ráadásul nem is akárhogyan.

Roma a Truly videójában elárulta: csak táskából és cipőből háromszázezer dollárnyi értéket halmozott fel, ami nagyjából 95 millió forintnak felel meg. Hogy ruhái mennyit érnek, még megtippelni sem szeretné. Egyik magassarkúját mutogatva pedig a következő (igencsak jellemző) mondat hagyja el a száját:

Nem tudom, hogy kell kiejteni ennek a márkának a nevét. Azt nem tudom, hogy kell kiejteni, csak azt, hogy kell megvenni.

Arra a kérdésre, hogy az egyik hobbija, az utazás mellett még milyen luxustevékenységeknek hódol, ezt feleli:

Nehéz megmondani, mert ami másnak luxus, az nekem hétköznapi.

Roma egyébként nem hogy nem tart a kritikus hangoktól, de kifejezetten várja, hogy valaki beszóljon neki a közösségi oldalakon:

– Egyszerűen imádom, ha az emberek gonosz dolgokat mondanak rólam!

És hogy hogyan kell ilyen sokat költeni és a szülein élősködni úgy, hogy őket ne zavarja?

Ha elég sok pénzt veszel fel az ATM-ből, a szüleid nem tudják, mennyit költesz!

Tényleg ennyi lenne a titok? Aligha...

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Roma Abdesselam (Forrás: YouTube/képernyőfotó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.