Chris Evans Ryan Goslingra vadászik egy új akcióthrillerben

Chris Evans Ryan Goslingra vadászik a The Gray Man című új akcióthrillerben, amelyet Joe és Anthony Russo készít a Netflix számára.

Forrás: MTI2022. 02. 05. 14:11
Evans, Chris
London, 2014. március 20. Chris Evans amerikai színész az Amerika Kapitány: A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) címû filmjének londoni bemutatóján 2014. március 20-án. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga) Fotó: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A deadline.com cikke szerint a steramingszolgáltató, amely a pandémia alatt további tízmillió előfizetővel gyarapodott, James Bond-színvonalú új filmsorozatban gondolkodik, amelyhez minden eddiginél nagyobb, 200 millió dolláros (62 milliárd forintos) költségvetést biztosítanak.

A Joe Russo, Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvéből készülő The Gray Man egy volt CIA-ügynökről, Court Gentryről szól, akiből szabadúszó bérgyilkos válik. Az akcióthriller egy gyilkosok közötti halálos párbaj, amelyben Gentryre (Gosling) vadászik világszerte egykori CIA-s kollégája, Lloyd Hansen (Evans). 

A forgatókönyv Mark Greaney 2009-ben megjelent, azonos című regényén alapul, amelynek folytatásai is sikert arattak.

A film producerei között szerepel a Russo fivérek és Mike Larocca AGBO produkciós cége, valamint Joe Roth és Jeff Kirschenbaum is. A várakozások szerint Gosling egy sor további Grey Man-produkcióban alakítja majd a főszerepet.

A forgatás Los Angelesben kezdődhet januárban, a további nemzetközi helyszíneket később véglegesítik.

Az a szándékunk, hogy a The Grey Man felvegye a versenyt bármelyik mozifilmmel, és hogy Goslinggal és Evansszel forgathatunk, az egy valóra vált álom számunkra. Úgy képzeljük, hogy létrehozunk egy franchise-t és felépítünk egy egész univerzumot, amelynek Ryan áll a középpontjában

– mesélte Joe és Anthony Russo.

A Russo testvérek a Hercules élőszereplős változatán is dolgoznak a Disneynél, és a Netflixszel, valamint Michelle és Barack Obama Higher Ground Productions nevű cégével közösen adaptálják az Exit West című regényt.

Borítókép: Chris Evans amerikai színész az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmjének londoni bemutatóján 2014. március 20-án (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.