Százkilós sorozatgyilkost faragtak Renée Zellwegerből

A színésznőre alig ismerni rá – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 02. 04. 18:13
ZELLWEGER, Renée
Santa Monica, 2020. január 13. Renée Zellweger amerikai színésznõ az észak-amerikai filmkritikusok díjainak (Critics' Choice Awards) 25. átadási ünnepségén a kaliforniai Santa Monicában 2020. január 12-én. MTI/EPA/Christian Monterrosa Fotó: Christian Monterrosa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megérkeztek ez első fotók Renée Zellweger legújabb sorozatához, amiben egy valós sorozatgyilkost alakít az NBC új produkciójában. A színésznőre pedig alig ismerni rá Pam Huppkén, hiszen látszólag 50 kilónyi pluszsúlyt applikáltak rá a stylistok és a maszkmesterek.

A színésznő által alakított karaktert 2019-ben ítéltek életfogytiglani börtönbüntetésre Louis Gumpenberger meggyilkolásáért. A nő azonban nem csak egy élet kioltásában sáros, a nyomozás során több halálesettel is összefüggésbe tudták hozni, Pam neve pedig minden amerikai médiumban megjelent, mivel áldozatait mind ravasz és manipulatív módszerekkel szedte rá a gyilkosság előtt.

Ahhoz pedig, hogy Renée a legtöbbet tudja kihozni a játékából, szükség volt egy úgynevezett kövérjelmezre, melynek hála ezúttal nem kellett a valóságban is hízókúrára fognia magát.

Nagyjából tetőtől talpig befedett, egy protézis volt, kipárnázott ruha, ez adta meg a lendületet a fürge lépéseihez. Ezek a részletek nagyon fontosak, mert ezekből épül fel a valós karakter, akire saját következtetéseinket és feltételezéseinket vetítjük ki.

– nyilatkozta a színésznő a Vanity Fairnek, aki nemcsak főszereplője, de producere is a filmnek.

A színésznő számára egyébként nem újdonság a teljes átalakulással járó feladat, hiszen korábban őt is Hollywood nagy átváltozóművészei közé sorolták, emlékezzünk csak a Bridget Jones-filmekre. Ezúttal azonban testét nem kellett kitennie drasztikus átalakulásnak.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Renée Zellweger amerikai színésznő az észak-amerikai filmkritikusok díjainak (Critics’ Choice Awards) 25. átadási ünnepségén a kaliforniai Santa Monicában 2020. január 12-én (Fotó: MTI/EPA/Christian Monterrosa)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.