Ronaldo nem hajlandó teljesíteni 11 éves fia kérését

Nem akarja, hogy gyermeke a technológia rabja legyen.

Forrás: Hirado.hu2022. 02. 03. 18:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába könyörög évek óta saját mobiltelefonért Cristiano Jr, futballklasszis édesapja határozottan ellenzi azt az ő korában – írja a The Sun.

A Manchester United játékosa szerint sok gyerek mobilfüggő, ezt pedig el akarja kerülni.

Folyton ezért könyörög, de mindig elmondom neki, hogy ráér még ezzel. Persze tisztában vagyok vele, hogy az ő generációja már egy lépéssel a miénk előtt jár, és egyetértek azzal, hogy ebből előnyt kell kovácsolniuk, de nem szabad a megszállottjának lenniük.

Ronaldo szerint persze lehet egy gyereknek is telefonja, de legyen határ, mikor és meddig használhatja. 

Fia esetében egyelőre még ennek sem jött el az ideje, aki már tényleg mindent bevetett egy saját készülékért. Legutóbb azzal érvelt, hogy akkor bármikor felhívhatná apját, amikor hiányzik neki.

Erre persze Ronaldónak is volt azonnali válasza:

Ilyenkor kérd meg a nagyit!

és párja, Georgina Rodriguez egyébként már alig várják, hogy újabb utóddal bővüljön a család. A pár decemberben jelentette be, hogy a kismama ikreket, egy kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Cristiano Jr, Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez (Fotó: Instagram.com/georginagio/)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.