Megszületett a magyar énekesnő babája + fotók

Hatalmas örömhírt jelentett be a TV2 Sztárban sztár leszek! korábbi szereplője: megszületett a kislánya – olvasható a Bors cikkében.

Forrás: Bors2022. 02. 02. 15:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszületett Sebestyén Katja kislánya, az énekesnő erről a hivatalos Facebook-oldalán számolt be. Az örömhírhez babafotókat is csatolt kislányáról, Patríciáról.

Hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen beteljesülhetett a szerelmünk Petivel! Tegnap, február elsején 0.21 perckor megszületett a mi kis gyémántunk, Mecsei Patrícia!

írta Katja.

Kislánya 56 centiméterrel és 3535 grammal jött a világra.

Normális úton, hatórás vajúdással jött világra, apás szülésssel! Büszke vagyok az én Petimre, mert bizony végig velem volt és hatalmas lelki erőt adott tette hozzá az édesanya.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.