Újabb sztár, ezúttal egy énekesnő esett a csalók áldozatául

Egyre több hazai sztár közösségi oldalát törik fel. Békefi Viki a legújabb áldozat.

2022. 02. 02. 14:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban még Demcsák Zsuzsa harcolt hivatalos Facebook-oldaláért, most pedig egy újabb sztár esett áldozatául a csalóknak: Békefi Viki közösségi oldalába is belenyúltak – írja online felületén a Bors.

Sziasztok! Megint elkezdett bejegyzéseket megosztani a Békefi Viktória Hivatalos Oldala Facebook-oldalon az az ember, aki feltörte a Facebookomat. Nagyon kedvesek vagytok, hogy lájkoltok és kommenteltek, de nekem már nincs hozzáférésem ahhoz az oldalhoz. A régi Instagram bejegyzéseimet másolgatja oda. Kiírta azt is, hogy politikusjelölt vagyok! Nem tudom, mi a célja! Kérlek szépen titeket, hogy jelentsétek és kövessétek ki az oldalt!

– írja az énekesnő.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Békefi Viki (Forrás: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.