Hihetetlen, amire Rippel Feri képes + videó

A világhírű artistapáros idősebb tagja 51 éves, de a fizikai állapota meghazudtolja a korát.

Forrás: Ripost.hu2022. 06. 13. 9:34
RIPPEL Ferenc
Budapest, 2022. január 12. Rippel Ferenc artista a XIV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál red carpet showja közben a Fõvárosi Nagycirkusz elõtt 2022. január 12-én. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rippel Feri célul tűzte ki, hogy lelki és testi egészségben éli meg a 100 évet és bizony jó úton halad, hogy ezt meg is valósítsa. A speciális étrendnek és elképesztő testtudatának hála olyan a fizikai állapota, mint egy nagyon fiatal felnőttnek és nem úgy tűnik, mintha a hanyatlás legcsekélyebb jelét is mutatná – írja a Ripost.hu.

Akik követik az artistát például a TikTok-on, azok már megszokhatták, hogy nem mindennapi mutatványokat láthatnak tőle. De a legfrissebb videója alaposan túltesz az eddigieken. Ha nem a saját szemünkkel látjuk, el sem hisszük! 

Borítókép: Rippel Ferenc artista (Fotó: MTI/Mónus Márton)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.