Lady Gaga lehet a következő Harley Quinn

A Joker című film folytatásában, Joaquin Phoenix oldalán szerepelhet az Oscar-díjas színésznő – tudta meg a Deadline.com.

Forrás: MTI2022. 06. 14. 13:15
LADY GAGA; MINNELLI, Liza
Los Angeles, 2022. március 28. Lady Gaga (b) és Liza Minnelli amerikai énekesnõ, színésznõ a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész-énekesnővel jelenleg a Warner Bros tárgyal a Joker: Folie a Deux egyik főszerepéről.

Az előzményben Jokert alakító Phoenix még nem írta alá a folytatás szerződését, de a lap szerint közel állnak hozzá.

Sajtóhírek szerint a folytatás egy musical lesz, cselekményének részleteiről egyelőre azonban semmi sem szivárgott ki. Annyit azonban már lehet tudni, hogy Todd Phillips marad a rendező, a forgatókönyvet pedig Scott Silverrel együtt írja.

A Deadline úgy értesült, hogy Harley Quinn szerepéről tárgyalnak Lady Gagával. Quinn a képregénysorozatban az Arkham elmegyógyintézet pszichiátere, aki beleszeretett páciensébe, Jokerbe.

Az eredeti, 2019-es film több mint egymilliárd dollárt (381,6 milliárd forint) hozott világszerte, Phoenix az alakításért megkapta első Oscarját, a kísérőzenét szerző Hildur Gudnadóttir szintén hazavihetett egy aranyszobrot.

A 2016-os Suicide Squad, a 2020-as Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) és a 2021-es The Suicide Squad című filmekben Harley Quinn karakterét Margot Robbie öltötte magára.

Borítókép: Lady Gaga a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.