Lemondta a fellépéseit, koronavírusos lett a népszerű magyar előadóművész

Dolák-Saly Róbert hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a hírt, hogy elkapta a koronavírus-fertőzést, ezért inkább más időpontokra helyezte hétvégi fellépéseit.

Forrás: Borsonline.hu2022. 06. 25. 13:20
Dolák-Saly Róbert;
Eger, 2019. szeptember 27. Dolák-Saly Róbert elõadómûvész a Világos professzor címû videósorozat bemutató sajtótájékoztatóján az egri Eszterházy Károly Egyetemen 2019. szeptember 27-én. A Líceum Televízió által készített sorozat Dolák-Saly Róbert fõszereplésével természettudományos törvényszerûségeket magyaráz el diákoknak közérthetõen és humorosan. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írta, nem azért visszakozott, mert cukorból van, hiszen állt már színpadra 40 fokos lázzal és egy hozzátartozója halála napján is, egyszerűen a közösség iránt táplált felelősségérzete vezérelte őt – írja Life.hu cikke alapján a Borsonline.hu.

A mai előadás helyett a Műcsarnokban augusztus 11-én vezetek majd egy másik tárlatot (Groteszk Triennálé). Békéscsabán, a Munkácsy Mihály Múzeumban is pótoljuk az előadásokat nyáron, egy másik alkalommal. (Családi gumiszoba című gyerekkoncert, valamint múzeumi tárlatvezetés). A L’art pour l’art Trió előadása is elmarad ma, Üllőn, remélem, pótolni tudjuk azt is. Köszönöm az intézmények rugalmasságát, és kérem a megértéseteket!

– fogalmazott a közösségi oldalán az előadóművész.

Borítókép: Dolák-Saly Róbert előadóművész (Fotó: MTI/Komka Péter)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.