Belehalt a darázscsípésbe a népszerű magyar rockzenész

13 napig küzdött az életéért.

Forrás: Origo.hu2022. 07. 24. 14:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt a Tales Of Evening zenekar gitárosa, Ribarics Tamás. A zenész egy darázscsípés következtében került kómába, 13 napig küzdött az életéért de végül feladta a harcot. Halálhírét a H-music Hungary jelentette be a Facebookon.A napokban írt róla az Origo, hogy Tales of Evening gitárosa, Ribarics Tamás súlyos kómában fekszik, miután egy darázs megcsípte. A hírt egyik ismerőse osztotta meg Riba nevében a zenész Facebook-oldalán: Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni– írták akkor a bejegyzésben, most pedig egy még szomorúbb hírt osztottak meg – olvasható az Origo cikkében.

A H-music Hungary a Facebook oldalán bejelentette, hogy a gitáros a mai napon elhunyt. 

Nagyon szomorú hírünk van. Ribarics Tamás a Tales Of Evening gitárosa a mai napon elhunyt. 13 napig küzdött, hogy legyőzze a darázscsípés következtében kialakult kritikus, kómás állapotot. Sajnos ma elvesztette a harcot. 46 éves volt. 2012, az első Tales Of Evening lemez óta dolgozott velünk. Isten veled Riba, jó utat - köszönjük a a sok jó zenét, lemezeket, koncerteket!– írták a bejegyzésben, majd közzétették a zenész családjának és zenekarának üzenetét is.Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim! Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre... Búcsúzom tőletek ... drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim...

A Tales Of Evening üzenete: Kedves TOE rajongók, zenésztársak, barátok, ismerősök. Nagyon hálásak vagyunk, amiért ennyien szurkoltatok, igaz Barátunknak, zenésztársunknak. Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre. Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit Tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz!Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.