A világ legromantikusabb városában tölti nászútját Jennifer Lopez és Ben Affleck

A friss házasok Párizsban romantikáznak a hétvégén – írja a Híradó.hu

Forrás: Hirado.hu2022. 07. 22. 18:21
AFFLECK, Ben; LOPEZ, Jennifer
Los Angeles, 2022. július 18. 2022. február 8-án a Vegyél el (Marry Me) címû filmjének Los Angeles-i bemutatóján készített kép Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznõrõl és élettársáról, Ben Affleck amerikai színészrõl. A pár 2022. július 16-án Las Vegasban összeházasodott. MTI/AP/Invision/Jordan Strauss Fotó: Jordan Strauss
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket párizsi nászútjukon fotózták le, alig néhány nappal Las Vegas-i esküvőjük után.

A sztárpár kézen fogva andalgott a szerelem városában, az 52 éves Lopez egy mélyen dekoltált piros ruhában tündökölt, míg újdonsült férje sötét öltönyt viselt.

A franciaországi utazás volt az első kiruccanásuk, mióta az énekesnő megerősítette, hogy ő és Affleck a hétvégén titokban kimondták az igent.

A Bennifer néven ismert pár az éjféli menyegzőt életük legjobb éjszakájaként emlegeti, melyet maga Jennifer Lopez fogalmazott meg rajongói hírlevelében. A hírlevélből kiderült az is, hogy az énekesnő ikrei, valamint Affleck gyermekei is jelen voltak a nagy napon.

Lopez két lenyűgöző ruhát viselt a menyegzőn, az egyiket egy régi filmből kölcsönözte, a másik pedig egy Zuhair Murad által tervezett csipkés kreáció volt. Affleck pedig a saját szekrényéből húzott elő egy elegáns zakót – olvasható a közleményben.

A teljes cikket ITT olvashatja.

Borítókép: 2022. február 8-án a Vegyél el (Marry Me) című filmjének Los Angeles-i bemutatóján készített kép Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznőről és élettársáról, Ben Affleck amerikai színészről. A pár 2022. július 16-án Las Vegasban összeházasodott (Fotó: MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.