időjárás -1°C Aranka 2023. február 8.
logo

Újra jegyben jár Hollywood álompárja

Forrás: Vg.hu
2022.04.10. 18:20 2022.04.10. 18:43
Újra jegyben jár Hollywood álompárja

Csaknem 20 évvel azután, hogy elhalasztották esküvőjüket, majd jegyesi köteléküket is felbontották, ismét jegyben jár Jennifer Lopez és Ben Affleck – idézi a The Guardian cikkét a VG.

Az események ezen fordulatáról az énekesnő hírleveléből értesülhettek a rajongók, melyben Lopezről egy videó is látható, ahogy megcsodálja nagy, zöld köves eljegyzési gyűrűjét. Az énekesnő a Twitter- és az Instagram-oldalán is beharangozta, hogy nagy bejelentés várható a hírlevelében.

A 2000-s évek elejének álompárja egy éve melegítette fel kapcsolatát, közel két évtizeddel az eredeti viszonyt követően. Lopez és Affleck 2002 júliusában találtak egymásra és ugyanazon év novemberében már az eljegyzésükről tájékoztatták a közönséget. Az esküvőre a következő év szeptemberében került volna sor, ám napokkal a jeles nap előtt annak elhalasztásáról döntöttek. 2004 januárjában pedig a románc véget is ért, a pár pedig felbontotta az eljegyzést és szétvált.

Nem is várt egyikük sem túlságosan sokáig arra, hogy újabb viszonyba kezdjen, Lopez alig három nappal az elhalasztott esküvőt követően már Marc Anthonyval randizott, akivel 2004 júniusában össze is házasodtak.

Hasonlóan tett Affleck is, aki Jennifer Garnerrel házasodott össze, akivel 13 évig együtt is maradt, és akivel három gyereke is van. A válásra 2018-ban került sor. Lopez ennél kevesebb ideig, 10 évig bírta Anthonyval, akinek ikreket szült. Az énekesnő 1997 és 1998 között Ojani Noa, 2001 és 2003 között pedig Cris Judd felesége is volt.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez távozik a velencei Lidóról a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 10-én. (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.