Jennifer Lopezről készült filmmel nyílik Robert De Niro filmfesztiválja

A Netflix Jennifer Lopezről szóló, Félidő című dokumentumfilmje nyitja a 21. Tribeca Filmfesztivált.

Forrás: Origo.hu2022. 04. 18. 11:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Noha a Tribecát hagyományosan tavasszal tartják, idén az esemény nyárra csúszott: június 8-án kezdődik.A Halftime a „művészi mérföldköveire és fejlődésére reflektáló Lopezt követi karrierje második felében” – írták a szervezők. 2020-ban Lopez és Shakira együtt léptek fel a Superbowl amerikaifutball-döntő félidei műsorában – olvasható az Origó cikkében.

A film június 14-én kerül a Netflix streamingszolgáltató kínálatába.

A Tribeca tavaly ugyanebben a színházban, Lin-Manuel Miranda In the Heights című musicalfeldolgozásával kezdődött.Nagyon helyénvaló, hogy Jennifer életének és karrierjének ezt a fontos mérföldkövét néhány mérföldnyire ünnepeljük attól a helytől, ahol felnőtt. Valóra vált álom, hogy lehetőségünk van a filmvásznon is megosztani a New York-i nézőkkel ez a filmet– írta közleményében Amanda Micheli rendező.

A Bronxban felnőtt Lopez rajongóinak küldött hírlevélben egy videóval, amelyen a bal kezét díszítő nagy zöld gyűrűt nézi, arra utalt, hogy Ben Affleckkel eljegyezték egymást.A Tribeca fesztivál június 8-ától 19-éig tart.

Az eredeti cikk IDE kattintva elérhető.

Borítókép: Jennifer Lopez (Forrás: Flickr)

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.