időjárás 8°C Aurél 2022. október 5.
logo

Jennifer Lopezről készült filmmel nyílik Robert De Niro filmfesztiválja

Forrás: Origo.hu
2022.04.18. 11:35 2022.04.18. 12:18
Jennifer Lopezről készült filmmel nyílik Robert De Niro filmfesztiválja

Noha a Tribecát hagyományosan tavasszal tartják, idén az esemény nyárra csúszott: június 8-án kezdődik.A Halftime a „művészi mérföldköveire és fejlődésére reflektáló Lopezt követi karrierje második felében” – írták a szervezők. 2020-ban Lopez és Shakira együtt léptek fel a Superbowl amerikaifutball-döntő félidei műsorában – olvasható az Origó cikkében.

A film június 14-én kerül a Netflix streamingszolgáltató kínálatába.

A Tribeca tavaly ugyanebben a színházban, Lin-Manuel Miranda In the Heights című musicalfeldolgozásával kezdődött.Nagyon helyénvaló, hogy Jennifer életének és karrierjének ezt a fontos mérföldkövét néhány mérföldnyire ünnepeljük attól a helytől, ahol felnőtt. Valóra vált álom, hogy lehetőségünk van a filmvásznon is megosztani a New York-i nézőkkel ez a filmet– írta közleményében Amanda Micheli rendező.

A Bronxban felnőtt Lopez rajongóinak küldött hírlevélben egy videóval, amelyen a bal kezét díszítő nagy zöld gyűrűt nézi, arra utalt, hogy Ben Affleckkel eljegyezték egymást.A Tribeca fesztivál június 8-ától 19-éig tart.

Az eredeti cikk IDE kattintva elérhető.

Borítókép: Jennifer Lopez (Forrás: Flickr)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.