Pásztor Erzsiről kapja nevét az új szabadtéri színpad Mohorán

Ünnepélyesen is átadják június 23-án a Pásztor Erzsi Kossuth-díjas színművésznőről elnevezett szabadtéri színpadot.

Forrás: Nool.hu2022. 07. 21. 7:30
Pásztor Erzsi
Budapest, 2018. május 30. Pásztor Erzsi (született: Pápay Erzsébet) Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színmûvésznõ, érdemes mûvész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a korábban a televízió számára készült ifjúsági filmeket idézték meg a meghívott egykori alkotók, szereplõk. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ünnepélyesen is átadják június 23-án, szombaton 16.30 órától a Pásztor Erzsi Kossuth-díjas színművésznőről elnevezett szabadtéri színpadot a mohorai Tolnay Klári Emlékháznál – írja a Nógrád megyei hírportál, a Nool.hu. A rendezvény díszvendége maga a névadó lesz, míg a háziasszonyi feladatokat Vándor Éva, Jászai Mari- és Tolnay Klári-díjas színművésznő látja el. 

Az esemény szorosan illeszkedik a párhuzamosan Balassagyarmaton zajló nemzetközi muzsikus tábor programsorozatához, így a kísérő műsorban fellép majd a Balassagyarmati Dalegylet, Fenyő Gusztáv zongora-, Klenyán Csaba klarinét- és Matuz István fuvolaművész is.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Pásztor Erzsi (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.