Felesége helyett már kutyája ékesíti Sylvester Stallone karját

Teljes átalakuláson ment át a válófélben lévő színész tetoválása.

Forrás: Life.hu2022. 08. 26. 11:21
STALLONE, Sylvester
Cannes, 2019. május 24. Sylvester Stallone amerikai színész-rendezõ a Rendez-vous nevû eseményen a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 24-én. MTI/EPA/Julien Warnand Fotó: Julien Warnand
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stallone bicepszén volt egy tetoválás, ami felesége, Jennifer Flavin arcképét ábrázolta, ez azonban már a múlté. A világsztár karján most az egyik leghíresebb karaktere, Rocky kutyája, Butkus látható. A színész sajtósa nyilatkozatban magyarázta meg a váltás okát. Elmondta, hogy a színész csupán frissíteni szerette volna a feleségét ábrázoló tetoválást, de mivel tetszett neki a végeredmény, a minta pedig menthetetlen volt, így kénytelenek voltak lefedni egy másikkal – idézi a People magazin hírét a Life.hu.

A sajtós hozzátette, hogy Stallone továbbra is imádja a családját, és jelenleg is készítik a róluk szóló valóságshow-t. 

Ahogy a Life.hu megírta, egyre több jel utal rá, hogy 25 év után véget ért Jennifer Flavin és Sylvester Stallone házassága. Bár a híreszteléseket tagadták, végül mégiscsak igaznak bizonyultak, hiszen kiderült, hogy Sylvester Stallone és Jennifer Flavin beadták a válókeresetet.

Fotó: (Instagram/Sylvester Stallone)

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Sylvester Stallone 2019-ben. (Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.